Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No nazdar Jste tomu zase dali na prdel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Cau panove ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak tedy spis co Ty to mumlas ? no nechápu ty kina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 bolehlav není, už mám v sobě litr vody. Ráno hezky vožralý hovno, sprcha a jsem čilej Problém je, že tu kolega donesl *** a kolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No nazdar Jste tomu zase dali na prdel ... cus! njn normalne sme se nach*ali jak ty alkaci .... a to nebyla ani streda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ráno hezky vožralý hovno, sprcha a jsem čilej to je potreba ... to je hned lip.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Problém je, že tu kolega donesl *** a kolu tak to bych ho dnes asi poblil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 co kytička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 přeji pěkný den v klubu alkoholiků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jo a druhý bílý auto zkontrolovaný a taky to nebylo ono, ještě je ve hře jedno očíhnul jsem i sousední firmu a nikde tam kameru nemají, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 co kytička? :smich: dal jsem ji Marovi at ji mame lol dobre jsme si ji pucili!! pod bundu a zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 já v žádném klubu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 přeji pěkný den v klubu alkoholiků si pis - zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jo a druhý bílý auto zkontrolovaný a taky to nebylo ono, ještě je ve hře jednoočíhnul jsem i sousední firmu a nikde tam kameru nemají, chjo ty voe tak asi fantomas ne? nejaky auto proste musi bejt ted zeleny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 :smich: dal jsem ji Marovi at ji mame lol dobre jsme si ji pucili!! bud bundu a zezadu hele a ty poslední rumy, to byl trik od tebe a nebo fakt prezent podniku? docela mi zamrazilo, když jsem se vrátil ze záchoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ty voe tak asi fantomas ne? nejaky auto proste musi bejt ted zeleny! no jezdí okolo spousta dodávek dozadu do skladu.... bejt to mohl kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou... jsme bylo posedět, podebatovat, žádnej chlast u toho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 hele a ty poslední rumy, to byl trik od tebe a nebo fakt prezent podniku?docela mi zamrazilo, když jsem se vrátil ze záchoda me zamrazilo kdyz to prinesl prej jak Marovi prinesli to alko pivo tak jak jsme tam pokrikovali - to je v pohode to jako omluvu spravi rum nebo neco v tom smyslu... ty si sel na zachod a ja to trochu vic nahlas zopakoval a on to prinesl hodil na stul a rikal .... ja vas slysel... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Koukam panove uz kalej i pres tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou... ale prt! pockej az se potkame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Koukam panove uz kalej i pres tejden cus nene byli jsme si opsat domaci ukoly .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no jezdí okolo spousta dodávek dozadu do skladu....bejt to mohl kdokoliv kuvy sikmovoky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Já věděl proč nechávám polovičku pít ... bych dnes na tom pohovoru vypadal zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ovi: ted jsem dostal normálně strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.