Únor 25, 200916 r bolehlav není, už mám v sobě litr vody. Ráno hezky vožralý hovno, sprcha a jsem čilej Problém je, že tu kolega donesl *** a kolu
Únor 25, 200916 r No nazdar Jste tomu zase dali na prdel ... cus! njn normalne sme se nach*ali jak ty alkaci .... a to nebyla ani streda ..
Únor 25, 200916 r jo a druhý bílý auto zkontrolovaný a taky to nebylo ono, ještě je ve hře jedno očíhnul jsem i sousední firmu a nikde tam kameru nemají, chjo
Únor 25, 200916 r co kytička? :smich: dal jsem ji Marovi at ji mame lol dobre jsme si ji pucili!! pod bundu a zezadu
Únor 25, 200916 r jo a druhý bílý auto zkontrolovaný a taky to nebylo ono, ještě je ve hře jednoočíhnul jsem i sousední firmu a nikde tam kameru nemají, chjo ty voe tak asi fantomas ne? nejaky auto proste musi bejt ted zeleny!
Únor 25, 200916 r :smich: dal jsem ji Marovi at ji mame lol dobre jsme si ji pucili!! bud bundu a zezadu hele a ty poslední rumy, to byl trik od tebe a nebo fakt prezent podniku? docela mi zamrazilo, když jsem se vrátil ze záchoda
Únor 25, 200916 r ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou...
Únor 25, 200916 r ty voe tak asi fantomas ne? nejaky auto proste musi bejt ted zeleny! no jezdí okolo spousta dodávek dozadu do skladu.... bejt to mohl kdokoliv
Únor 25, 200916 r ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou... jsme bylo posedět, podebatovat, žádnej chlast u toho nebyl
Únor 25, 200916 r hele a ty poslední rumy, to byl trik od tebe a nebo fakt prezent podniku?docela mi zamrazilo, když jsem se vrátil ze záchoda me zamrazilo kdyz to prinesl prej jak Marovi prinesli to alko pivo tak jak jsme tam pokrikovali - to je v pohode to jako omluvu spravi rum nebo neco v tom smyslu... ty si sel na zachod a ja to trochu vic nahlas zopakoval a on to prinesl hodil na stul a rikal .... ja vas slysel... :smich:
Únor 25, 200916 r ...jako neřeknu jít chlasta v pátek, v sobotu....ale i v úterý, to už je opravdu docela napováženou... ale prt! pockej az se potkame
Únor 25, 200916 r no jezdí okolo spousta dodávek dozadu do skladu....bejt to mohl kdokoliv kuvy sikmovoky....
Únor 25, 200916 r Já věděl proč nechávám polovičku pít ... bych dnes na tom pohovoru vypadal zajímavě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.