Jero Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Dobrou hospodo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dobré ráno hospodáři !!! Brno hlásí -5°C což celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Bre ranko ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Bré ranko a úspěšný den všem pracujícím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdar po ranu vsem - tady -13 je se snad odstehuju do Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dobré ráno ... -6 a sněží ,nechce se ,ale třeba jít makat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ahoj kamarádi, koukám, že jste to tady ještě včera večer docela rozjeli. Já se byl rozjet s kolegama v baru a docela to šlo, jen jsem vyjímečně nedotáhl domů žádnou kočku přítulnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 taky sem byl a nic jsem nedotahl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 taky sem byl a nic jsem nedotahl... Zdar Ovi, vyloženě neúspěšnej den... Dnes to musím napravit... Jináč u nás teď příjemně slunečno a teplota kolem nuly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdar Ovi, vyloženě neúspěšnej den... Dnes to musím napravit... Jináč u nás teď příjemně slunečno a teplota kolem nuly... Cus pane! ja dnes radeji nic nebudu napravovat jinac budu unaven jako dnes rano.... a jinak to slunce s nulou ti zavidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ctvrtej den bez chlastu a zatím to docela jde Dobrý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ctvrtej den bez chlastu a zatím to docela jde Dobrý ráno to neni mozny bry den pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ctvrtej den bez chlastu a zatím to docela jde Dobrý ráno Zdar Jirko, to je sice pěkný, ale radost ze života žádná, posílení krvinek a krvetvorby vínem nula, úprava travení a trávícího traktu pivem taky nula, posílení imunity lihovinou též nula, brzo na Tebe vleze nejaká ta choroba, jak to tak počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 dobré ráno, -12,5°C spal bych, už aby byl oběd v 11:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A něco z minulého týdne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdar Jirko, to je sice pěkný, ale radost ze života žádná, posílení krvinek a krvetvorby vínem nula, úprava travení a trávícího traktu pivem taky nula, posílení imunity lihovinou též nula, brzo na Tebe vleze nejaká ta choroba, jak to tak počítám... presne mi jsme zato v pohode ale zase cirhoza apod. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 dobré ráno, -12,5°C Woe Bobešu, by mě trefil šlak v takové kose... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 presne mi jsme zato v pohode ale zase cirhoza apod. .. Tak zase nemůže bejt každej den na plech, to je vyloženě nevýhodnéééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 mě se zdálo, že je docela teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 dobré ráno, -12,5°Cspal bych, už aby byl oběd v 11:30 taky bych spal... a taky bych uz obed... a nebo veceri.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ještě hodinu a půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ja dnes budu odpocitavat do 17:00 hodiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 bré skoro poledne dneska sem nějak moc pracoval, tak sem se sem ani nestih podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 bré skoro poledne dneska sem nějak moc pracoval, tak sem se sem ani nestih podívat cus - dnes makaj vsichni takze ok - alespon to utika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 makám, lae seru na to, jsem ospalej, tak se jdu najíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.