Leden 8, 200916 r Ahoj kamarádi, koukám, že jste to tady ještě včera večer docela rozjeli. Já se byl rozjet s kolegama v baru a docela to šlo, jen jsem vyjímečně nedotáhl domů žádnou kočku přítulnou...
Leden 8, 200916 r taky sem byl a nic jsem nedotahl... Zdar Ovi, vyloženě neúspěšnej den... Dnes to musím napravit... Jináč u nás teď příjemně slunečno a teplota kolem nuly...
Leden 8, 200916 r Zdar Ovi, vyloženě neúspěšnej den... Dnes to musím napravit... Jináč u nás teď příjemně slunečno a teplota kolem nuly... Cus pane! ja dnes radeji nic nebudu napravovat jinac budu unaven jako dnes rano.... a jinak to slunce s nulou ti zavidim...
Leden 8, 200916 r Ctvrtej den bez chlastu a zatím to docela jde Dobrý ráno to neni mozny bry den pane
Leden 8, 200916 r Ctvrtej den bez chlastu a zatím to docela jde Dobrý ráno Zdar Jirko, to je sice pěkný, ale radost ze života žádná, posílení krvinek a krvetvorby vínem nula, úprava travení a trávícího traktu pivem taky nula, posílení imunity lihovinou též nula, brzo na Tebe vleze nejaká ta choroba, jak to tak počítám...
Leden 8, 200916 r Zdar Jirko, to je sice pěkný, ale radost ze života žádná, posílení krvinek a krvetvorby vínem nula, úprava travení a trávícího traktu pivem taky nula, posílení imunity lihovinou též nula, brzo na Tebe vleze nejaká ta choroba, jak to tak počítám... presne mi jsme zato v pohode ale zase cirhoza apod. ..
Leden 8, 200916 r presne mi jsme zato v pohode ale zase cirhoza apod. .. Tak zase nemůže bejt každej den na plech, to je vyloženě nevýhodnéééé...
Leden 8, 200916 r dobré ráno, -12,5°Cspal bych, už aby byl oběd v 11:30 taky bych spal... a taky bych uz obed... a nebo veceri....
Leden 8, 200916 r bré skoro poledne dneska sem nějak moc pracoval, tak sem se sem ani nestih podívat cus - dnes makaj vsichni takze ok - alespon to utika...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.