Únor 25, 200916 r zdarek vsem prichozim tak jsem taky po O a ziiiiiiivaaaaaam copak bylo dobreho ?? Ja sem dneska tropickej , du si pro jidlo a nevezmu si prachy. Tak ze si s skocim aspon do lekarny pro prasky ( platim kartou ) no prozmenu zase nemam recept....
Únor 25, 200916 r Ja dneska nemuzu jist , skoro nic delat,,,mam hlavu jak balon ,horecku ,krk cervenej .... jaaj,,, To mam za ty nocni vylety
Únor 25, 200916 r Autor zdarek vsem prichozim tak jsem taky po O a ziiiiiiivaaaaaam Další Víla po obědě !!!
Únor 25, 200916 r Autor Ja dneska nemuzu jist , skoro nic delat,,,mam hlavu jak balon ,horecku ,krk cervenej .... jaaj,,,To mam za ty nocni vylety Tak na to je nejlepší se pořádně vypotit a ještě účinější na cizím těle !!!
Únor 25, 200916 r Tak na to je nejlepší se pořádně vypotit a ještě účinější na cizím těle !!! to teda
Únor 25, 200916 r jinak sem mel vyvar (ten me postavil na nohy) a bram. kasi s kurecim steakem + hedne zeleniny ... luxus...
Únor 25, 200916 r Tak na to je nejlepší se pořádně vypotit a ještě účinější na cizím těle !!! Asi to navcere zrealizuju ....
Únor 25, 200916 r Autor To jo, ale někteří jí - teda mu šlapou hódně na paty aby ho dohnali !!! Upraveno Únor 25, 200916 r od Hrábě Fernétti
Únor 25, 200916 r To jo, ale někteří jí - teda mu šlapou hódně na paty aby ho dohnali !!! A kdo je tedy ta pravá rumová víla ?? Ty ?? K tomu bude urcite paradni historka ze?
Únor 25, 200916 r Autor A kdo je tedy ta pravá rumová víla ?? Ty ?? K tomu bude urcite paradni historka ze? Já néé !!! Já mám v podpisu jenom ten song protože je a nemá chybu !!!
Únor 25, 200916 r Ten já nemusím Ovšem kdyby už nebylo nic jinýho tak asi snad, možná !!! ale fernytkem nepohrdnes koukam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.