Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj kamarádi, tak jsem projel za dva dny světa kraj a už jsem zase tady... ;)

čus a jaké to bylo proletět světa kraj?

čus a jaké to bylo proletět světa kraj?

Čao Bobíku, docela fajn, protože všude jinde než u nás jsou silnice O.K.

tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek :)

tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek :)

No a kluci v D dnes měli dálnice zametený a vysuprovaný jak v létě, prostě paráda... :palec2:

o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo

o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo

No o tom mi ani nemluv... :feve:

nazdar chalani...

Zdar jak Brno... :palec2:

jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete??

Ahoj chlapci.Tak jsem se vrátil z MS z Liberce a bylo to tam super :palec2: Zážitek na celej život!

jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete??

No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend...

a nechystá se někdo v pátek do TipSport Areny na Ranní show?

No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend...

tak hlavně aby už také vyšlo počasí!

tak hlavně aby už také vyšlo počasí!

Též doufám... ;)

no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo

no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo

V Brně teda hnus, zataženo, ale jináč cca 5°C, takže jsem po příjezdu oplách koktu šampónem s voskem... ;)

taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech

taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech

Vysávání mě čeká zítra... ;)

jste všici nějací rychleší sakra :smich:

Brý večer

Brý večer

Ahoj Peťo... :palec2:

ahoj Jani

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.