Únor 25, 200916 r čus a jaké to bylo proletět světa kraj? Čao Bobíku, docela fajn, protože všude jinde než u nás jsou silnice O.K.
Únor 25, 200916 r tady u nás jsou silnice dokonci i suchý a po sněhu hodně málo památek No a kluci v D dnes měli dálnice zametený a vysuprovaný jak v létě, prostě paráda...
Únor 25, 200916 r o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo
Únor 25, 200916 r o tom si můžeme tady nechat leda zdát, tady všude zase výmoly a než se to opraví, to bude trvat, chjo No o tom mi ani nemluv...
Únor 25, 200916 r Ahoj chlapci.Tak jsem se vrátil z MS z Liberce a bylo to tam super Zážitek na celej život!
Únor 25, 200916 r jak se vede? zas víkend na obzoru co plánujete?? No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend...
Únor 25, 200916 r No docela to jde, sice su teď v takovým trošku divným rozpoložení, ale za to si můžu sám a vím že su vůl a moje cíle jsou nereálný... Původně jsem chtěl v neděli zavazovat jeden motor K12 170DR, ale ještě nejsou všechny díly pohromadě, tak je to odloženo na příští víkend... tak hlavně aby už také vyšlo počasí!
Únor 25, 200916 r no tady v Práglu bylo dnes tak krásně...ale na sundání zimní bundy to ještě nebylo V Brně teda hnus, zataženo, ale jináč cca 5°C, takže jsem po příjezdu oplách koktu šampónem s voskem...
Únor 25, 200916 r taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech
Únor 25, 200916 r taky už jí chci konečně umejt a luxnout.. jsem si koupil v bauhausu takovej levnej sráč vysavač.. no levnej 2 000 stál tak snad to bude luxovat máme ho v práci a docelato luxuje, ale jinak je neštěstí kupovat něco v takovej hobby obchodech Vysávání mě čeká zítra...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.