Únor 25, 200916 r dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat
Únor 25, 200916 r dneska jsem byl v práci na dvě hodiny pak jsem sháněl novou dodávku, zítra práce je, v pátek zase volno důchodci zasraný... je to ze 70% naše klientela a nechtějí to teD´nechat si namontovat Duchny nebrat...
Únor 25, 200916 r Já jsem si řikal že jseš tu nějak často tak jsem si řikal že tu asi honiš přispěvky
Únor 25, 200916 r jen si dělejte srandu.... víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna , všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo
Únor 25, 200916 r jen si dělejte srandu.... víte jaké je to peklo.. to se nám stalo nedávno také důchodci paní byla asi nějaká nemocná v tom bytě přetopíno tak jsem stáhl kohutek a ona hned to nechte to nedělejte oni příjdou dělat okna , všude smrad ta zatuchlina.. dokonce jsme k jednomu zákazníkovi volali už sanitku asi ho z toho bordelu co děláme tak to s ním seklo Ufffff, to by asi nebylo zrovna hokna pro mě...
Únor 25, 200916 r Brej vecir ve spolek.Tak co,uz jste vyspali vcerejsi opicku? Čao jirko, tak jak nové vozidlo ? Stále čekáš ?
Únor 25, 200916 r Autor ...Tak co,uz jste vyspali vcerejsi opicku? Mluvíš za sebe ? S tím vínem a vodkou dohromady bych se nedivil
Únor 25, 200916 r Čao jirko, tak jak nové vozidlo ? Stále čekáš ? Cekam,cekam a v sobotu v 15 hod se dockam
Únor 25, 200916 r Mluvíš za sebe ? S tím vínem a vodkou dohromady bych se nedivil ja byl v cajku,dneska jsem byl celej den na sjezdovkach,bylo nadherne,tak jsem se i opalil.A kdyz vas za to jeste nekdo zaplati.......
Únor 25, 200916 r Jiřiku: těšim se na fotečky! udelam hned jak dostanu,to to bude jeste pekne cisty,bily
Únor 25, 200916 r Dobrej večír hospodáři a CMF Jak je při středečním večeru Zdar jak Brno Laďo, ale jo, docela to jde, už jsem si vyčetl, že su debil a pomalu můžu jít spát...
Únor 25, 200916 r Cekam,cekam a v sobotu v 15 hod se dockam No já si teď večer objednal po netu u Bayera ve Slavkově u Brna koktu a budu čekat dva metry...
Únor 25, 200916 r Jiřiku: já nevím...já si pořád myslim že si z nás děláš prdel! takovej prostě pocit no... myslim tim to že si koupiš nějaké fáro a ted si z nás utahuješ
Únor 25, 200916 r Jiřiku: já nevím...já si pořád myslim že si z nás děláš prdel! takovej prostě pocit no... myslim tim to že si koupiš nějaké fáro a ted si z nás utahuješ Neutahuju,bude to Logan bez zadku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.