jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No já si teď večer objednal po netu u Bayera ve Slavkově u Brna koktu a budu čekat dva metry... jakou koktu pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jakou koktu pane? Octu Tour Liftback s motorem 1.6 75 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 A jak to je se servisem? Nebude problém? Maji tady něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 A jak to je se servisem? Nebude problém? Maji tady něco podobného? zaruka 5 let nebo 100tis km.Plus kompletni servis zdarma vcetne oleje a filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ja byl v cajku,dneska jsem byl celej den na sjezdovkach,bylo nadherne,tak jsem se i opalil.A kdyz vas za to jeste nekdo zaplati....... Tak to se pak pije jináč když si najdeš sponzora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Octu Tour Liftback s motorem 1.6 75 kW... hezky pekne,Tourky jsou ted za super cenu.Barvu zase stribrnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Hmmm! Tak to je slušna nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Zdar jak Brno Laďo, ale jo, docela to jde, už jsem si vyčetl, že su debil a pomalu můžu jít spát... Přišel jsem o něco když jsem tu nebyl nebo to bylo sms-kou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 hezky pekne,Tourky jsou ted za super cenu.Barvu zase stribrnou? Čéče tentokrát šedá Anthracit metalíza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Hmmm! Tak to je slušna nabídka Myslim ze uplne super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Čéče tentokrát šedá Anthracit metalíza... jo tak ta se mi hodne moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Přišel jsem o něco když jsem tu nebyl nebo to bylo sms-kou ? Ne, nepřišel jsi o nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jo tak ta se mi hodne moc libi Nápodobně, ale to si vybrali kluci, bo to bude kokta do firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nápodobně, ale to si vybrali kluci, bo to bude kokta do firmy... ja myslel ze bude pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Čéče je to fakt za základní cenu 289.900,- Kč a je k tomu paket s manuální klimou, 2x pytel, metla, zrcátka a kliky v barvě, zrcátka a přední okna v elektrice a dále ještě malej koženej paket (řadička ručka) a suma sumárum za to chtějí 302.000,- Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ja myslel ze bude pro tebe Já už mám dvě a ještě Arosu k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ne, nepřišel jsi o nic... Tak to jsem se měl určitě líp těch pár hodin co jsem tu nebyl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak to jsem se měl určitě líp těch pár hodin co jsem tu nebyl !!! Určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Kolega z práce si taky dnes objednalTour, modrou metlu, kombíka, taky 1,6 a cena asi 395 furt jsem do něj hučel, že referenčku, za tyhle peníze by měl jetou RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Kolega z práce si taky dnes objednalTour, modrou metlu, kombíka, taky 1,6 a cena asi 395furt jsem do něj hučel, že referenčku, za tyhle peníze by měl jetou RS Řežeš pod sebou větev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 he? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 he? Zrazoval jsi od zakoupení nového vozu, tomu říkám sabotáž výroby v době průmyslové krize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ten sabotuje všechno kromě podpory výroby rumu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ten sabotuje všechno kromě podpory výroby rumu !!! A skláři nebudou mít co žrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Koupit nové auto a nepodnikat(neboli neodepisovat auto z daní) je VRAŽDA! Samozřejmě když máš několik nul na učtu tak neni co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.