Leden 8, 200916 r já už sem si musel dát kafe, bo sem skenoval x-stovek stránek do PDF a teď musím jednotlivý soubory přejmenovat, to je hnus velebnosti! bolí mě z toho hlava..
Leden 8, 200916 r já už sem si musel dát kafe, bo sem skenoval x-stovek stránek do PDF a teď musím jednotlivý soubory přejmenovat, to je hnus velebnosti! bolí mě z toho hlava.. si na to udelej nejakej prikaz bych zblaznil a nebo nych u toho usnul
Leden 8, 200916 r ty woe, příkaz? nejsem programátor navíc to potřebuju pojmenovat podle toho co je v tom souboru hmmm, obýdek od přítule je výbornej - ještě že máme v práci mikrovlnku
Leden 8, 200916 r ty woe, příkaz? nejsem programátor navíc to potřebuju pojmenovat podle toho co je v tom souboru hmmm, obýdek od přítule je výbornej - ještě že máme v práci mikrovlnku normalne prikaz - zarvi na skener - skenuj ty hajzle!! a co trouba? uz nejsou cihly?
Leden 8, 200916 r nahoře ve věnci parádní plněnej hermelín. Sežra jsem hermelín a zeleninovou oblohu, asi tři brambory a mám pocit, že prasknu. Přežral jsem se.
Leden 8, 200916 r Ovidius: nooo, kéž by to tak fungovalo pekárna už peče tak jak má, chlebík mám ještě k svačině je dobrej, ale příště neděláme celozrnnej, ale nějakej jinej bobik: to je tou dietou nebo že by rumem?
Leden 8, 200916 r Už jsem zase tady kamarádi, byl jsem si trošku zajezdit a teď si dám taky obídek...
Leden 8, 200916 r Ovidius: nooo, kéž by to tak fungovalo pekárna už peče tak jak má, chlebík mám ještě k svačině je dobrej, ale příště neděláme celozrnnej, ale nějakej jinej bobik: to je tou dietou nebo že by rumem? jak víš, že jsem ráno měl a teď zas
Leden 8, 200916 r Spidi: zdarec byl si jezdit na kolejích nebo RSkem? Čao Dakie, byl jsem koktou, ale u té příložitosti jsem si zamozřejmě vyfotil rychlík do Jihlavy...
Leden 8, 200916 r to je výborná kombinace jak je v Brně? tady pořád bílej humus a -12 Tady je pořád azurový nebe a svítí sluníčko, ale je nad nulou a sníh rychle taje...
Leden 8, 200916 r ty woe, se přestěhuju k Vám na jih.. páč už mě nebaví čistit každej den auto nebo garáž, ale to až za pár let ...
Leden 8, 200916 r nahoře ve věnci parádní plněnej hermelín. Sežra jsem hermelín a zeleninovou oblohu, asi tři brambory a mám pocit, že prasknu. Přežral jsem se. mi dneska pod vezi - veprova basta - 2 druhy knedliku, masicko, spenat a zase i zeli.... parada...
Leden 8, 200916 r jo v Brne maj vedrace a mi tu umrznem jinak do Brna bych taky zajel - maj tam teplo a pekny holky konkretne ta jedna.... to je uplnej mazec !!!
Leden 8, 200916 r Ovidius: kterou myslíš? tu motorkářku? nenee jinou vysokou peknou milou a hodne kamaradskou cernovlasku :p
Leden 8, 200916 r Zdravicko ... Spidul - paradni fotky z tevh hor... Vypada to uplne jinak kdyz je venku ´´azuro´´ a ne šero jak tady .... co jinak pri ctvrtku chlapi ?...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.