Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já už sem si musel dát kafe, bo sem skenoval x-stovek stránek do PDF a teď musím jednotlivý soubory přejmenovat, to je hnus velebnosti! bolí mě z toho hlava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já už sem si musel dát kafe, bo sem skenoval x-stovek stránek do PDF a teď musím jednotlivý soubory přejmenovat, to je hnus velebnosti! bolí mě z toho hlava.. si na to udelej nejakej prikaz bych zblaznil a nebo nych u toho usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ty woe, příkaz? nejsem programátor navíc to potřebuju pojmenovat podle toho co je v tom souboru hmmm, obýdek od přítule je výbornej - ještě že máme v práci mikrovlnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ty woe, příkaz? nejsem programátor navíc to potřebuju pojmenovat podle toho co je v tom souboru hmmm, obýdek od přítule je výbornej - ještě že máme v práci mikrovlnku normalne prikaz - zarvi na skener - skenuj ty hajzle!! a co trouba? uz nejsou cihly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 nahoře ve věnci parádní plněnej hermelín. Sežra jsem hermelín a zeleninovou oblohu, asi tři brambory a mám pocit, že prasknu. Přežral jsem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: nooo, kéž by to tak fungovalo pekárna už peče tak jak má, chlebík mám ještě k svačině je dobrej, ale příště neděláme celozrnnej, ale nějakej jinej bobik: to je tou dietou nebo že by rumem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Už jsem zase tady kamarádi, byl jsem si trošku zajezdit a teď si dám taky obídek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Spidi: zdarec byl si jezdit na kolejích nebo RSkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: nooo, kéž by to tak fungovalo pekárna už peče tak jak má, chlebík mám ještě k svačině je dobrej, ale příště neděláme celozrnnej, ale nějakej jinej bobik: to je tou dietou nebo že by rumem? jak víš, že jsem ráno měl a teď zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tome, seš průhlednej jak vokno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Spidi: zdarec byl si jezdit na kolejích nebo RSkem? Čao Dakie, byl jsem koktou, ale u té příložitosti jsem si zamozřejmě vyfotil rychlík do Jihlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 to je výborná kombinace jak je v Brně? tady pořád bílej humus a -12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 to je výborná kombinace jak je v Brně? tady pořád bílej humus a -12 Tady je pořád azurový nebe a svítí sluníčko, ale je nad nulou a sníh rychle taje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ty woe, se přestěhuju k Vám na jih.. páč už mě nebaví čistit každej den auto nebo garáž, ale to až za pár let ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 nahoře ve věnci parádní plněnej hermelín. Sežra jsem hermelín a zeleninovou oblohu, asi tři brambory a mám pocit, že prasknu. Přežral jsem se. mi dneska pod vezi - veprova basta - 2 druhy knedliku, masicko, spenat a zase i zeli.... parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jo v Brne maj vedrace a mi tu umrznem jinak do Brna bych taky zajel - maj tam teplo a pekny holky konkretne ta jedna.... to je uplnej mazec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: kterou myslíš? tu motorkářku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 cože, kdo že, kde že ale je fakt, že v Brně jsou moc hezký holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tome, viz. manželky a přítelkyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovidius: kterou myslíš? tu motorkářku? nenee jinou vysokou peknou milou a hodne kamaradskou cernovlasku :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 cože, kdo že, kde žeale je fakt, že v Brně jsou moc hezký holky jojo Brno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdravicko ... Spidul - paradni fotky z tevh hor... Vypada to uplne jinak kdyz je venku ´´azuro´´ a ne šero jak tady .... co jinak pri ctvrtku chlapi ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 čus hrajem si na Robinzona, čekáme na pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Taky čekam,, zitra večírek s děvčaty tak bude snad fajn (bez rozbitych oken ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 hoj Jery, dneska výjímečně práce, ale už mě z toho bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.