Únor 26, 200916 r Ted jsem ze sebe vymacknul trihodinovou praci z nemciny... asi to dneska zapichnu uz
Únor 26, 200916 r Sobotka se ti neuvolni ? to jsem bud na zapase nebo obcas dodelavam veci v praci...
Únor 26, 200916 r Dobré ráno kamarádi, dneska jsem si to spaní vyjímečně natáhl... zdarek! no to jsi pekne dal s tim spankem
Únor 26, 200916 r zdarek!no to jsi pekne dal s tim spankem Čao Ovi, jj, vstávat v 10:45, to už se mě hodně dlouho nepodařilo, ale to bude tím, že jsem předešlou noc strávil za volantem...
Únor 26, 200916 r hmmm - to teda ... vidim to zas na čínu .) neee chinu uz ne.. jsem tam porad dneska bych to videl na knedl a poradne mastenej
Únor 26, 200916 r Čao Ovi, jj, vstávat v 10:45, to už se mě hodně dlouho nepodařilo, ale to bude tím, že jsem předešlou noc strávil za volantem... to asi jo.. taky normalne do 10:45 nespim pokud teda nejsem vylitej jak konev... to potom jo
Únor 26, 200916 r taky mam hrozny hlad :-(( tak sup na jidlo ne? ja letim za nejakych 40 min. - ikdyz to uz asi budu pruhlednej
Únor 26, 200916 r to asi jo.. taky normalne do 10:45 nespim pokud teda nejsem vylitej jak konev... to potom jo No tak to nápodobně, ale já nebyl vylitej jak váza už ani nepamatuju. V neděli jsem dal pět jedenáctek, což jsem tak nějak vůbec nepocítil a tvrdý nepiju, takže můj život není vlastně nikterak pestrý...
Únor 26, 200916 r Františku ty seš dneska nějakej rozjetej. Njn, důsledek včerejšího vývoje událostí...
Únor 26, 200916 r tak sup na jidlo ne? ja letim za nejakych 40 min. - ikdyz to uz asi budu pruhlednej ja pujdu taky tak nejak :-)
Únor 26, 200916 r No tak to nápodobně, ale já nebyl vylitej jak váza už ani nepamatuju. V neděli jsem dal pět jedenáctek, což jsem tak nějak vůbec nepocítil a tvrdý nepiju, takže můj život není vlastně nikterak pestrý... to uplne vola po zmene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.