Únor 26, 200916 r ja pujdu za chvilku papat :-) A já budu z chvilku Ovšem s jinou slečnou než bych chtěl...
Únor 26, 200916 r A já budu z chvilku Ovšem s jinou slečnou než bych chtěl... to je jedno pokud je OK
Únor 26, 200916 r tak obídek byl dnes jorurt potuněnej zrním a jedna menší bagetka s taveným sýrem, samozřejmě zapitá tou mojí šťávičkou
Únor 26, 200916 r tak obídek byl dnes jorurt potuněnej zrním a jedna menší bagetka s taveným sýrem, samozřejmě zapitá tou mojí šťávičkou jezis tobe bude blbe
Únor 26, 200916 r Čéče je to její ségra, začarovanej kruh... Fando , to jí 6 let ukecáváš a mezitím chrapeš s její segrou ?? To ses dobrej cip
Únor 26, 200916 r sakra - to jsi jinej frajer Jak říká můj kámoš, pojišťovna štěstí a ordinace v růžovce hadr...
Únor 26, 200916 r Fando , to jí 6 let ukecáváš a mezitím chrapeš s její segrou ?? To ses dobrej cip To mě říkaj všichni...
Únor 26, 200916 r Jak říká můj kámoš, pojišťovna štěstí a ordinace v růžovce hadr... :smich: nachvilku se zdejchnu mám tu nějaký ouřadování
Únor 26, 200916 r Fando , to jí 6 let ukecáváš a mezitím chrapeš s její segrou ?? To ses dobrej cip porovnava no..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.