O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 doufam, ze toho doplnku zitra nebudu mit moc :-) co chystas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No to sou věci. Teď mě mailoval soused, že jseme večer na bier aus Schwarzberg... no vidis - ja vecer asi take skaknu... na 1 Bier aus Pilsner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Přeju dobré odpoledne ve spolek Zdar jak Brno pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Přeju dobré odpoledne ve spolek zdarek! tak jaky bylo rande? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 no vidis - ja vecer asi take skaknu... na 1 Bier aus Pilsner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 zdarek! tak jaky bylo rande? Pohoda !!! To je úplně lahodej klid bez toho dvouletýho raubíře !!! Dopoledne bylo a večer bude zase chvílu pokračování !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak si dej 3.na žízeň, 2.na hlad a jedno na zapití - abys nám tady neumřel !!! jaksi pravil tak jsem včera udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pohoda !!! To je úplně lahodej klid bez toho dvouletýho raubíře !!! Dopoledne bylo a večer bude zase chvílu pokračování !!! Se někdo má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jaksi pravil tak jsem včera udělal To Ti ale trvalo hodně dlouho než jsi přišel zase zpátky k sobě po takovým hladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Se někdo má... Zatím si vůbec nestěžuju i když s tím dárečkem je to někdy síla ale snažím si užívat co to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pohoda !!! To je úplně lahodej klid bez toho dvouletýho raubíře !!! Dopoledne bylo a večer bude zase chvílu pokračování !!! no tak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jaksi pravil tak jsem včera udělal jich nebylo moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Kuci, nepoužívá někdo z vás invertor Tiger 170 DC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak to bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak to bohuzel škoda škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Neposloužím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Neposloužím A čím posloužíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Toť otázečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 já si řikal odkud ten hlas znám, ouž vím, on je to Bauráček lol http://uloz.to/1368566/Stupid_(tel._hovor)...uk_s_holkou.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 já si řikal odkud ten hlas znám, ouž vím, on je to Bauráček lol http://uloz.to/1368566/Stupid_(tel._hovor)...uk_s_holkou.mp3 No jasná, to je Jiřina jak vyšitá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Koukám že ho vůbec neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nemáte někdo GPRS připojení přes mobil? To je otřesně pomalé připojení! Zkouším to dnes poprvé v práci a je to pěkná otrava přes ten mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 já si řikal odkud ten hlas znám, ouž vím, on je to Bauráček lol http://uloz.to/1368566/Stupid_(tel._hovor)...uk_s_holkou.mp3 tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To mám jenom s Navigačkou a zatím se jenom skamaráďujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak to je zase den v praci... celej den makat ... to neni nic pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.