Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 no prave ...panove valim dom cus! To bych chtěl vidět to "valím dom" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jednou zacas mi to snad neuskodi ....... Kdyz makas vic,,mas vic kacek a pak se treba z toho kvanta prachu zblaznis Chocholoušek to vyřeší !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Co jsou to "přesčasy" ??? - to já už dávno neznám to je jako kdyz delas neco jako navic Jako treba - stara te posle na nakup a mas sebou vzit smeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to je jako kdyz delas neco jako navic Jako treba - stara te posle na nakup a mas sebou vzit smeti To už taky neznám páč "stará" se vyřešila sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 cest soudruzky a ne ze se zase vecer nalejete znate to....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To už taky neznám páč "stará" se vyřešila sama No tak to si stasnej muz ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 cest soudruzky a ne ze se zase vecer nalejete znate to....... Ach ty vlastní zkušenosti tohoto týdne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No tak to si stasnej muz ne ? Zatím si nestěžuju Apropo je načase se přesunout někam jinam a za někým jiným !!! Zatím a večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Zatím si nestěžuju Apropo je načase se přesunout někam jinam a za někým jiným !!! Zatím a večer Cus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No nic Jerrouši, já se pomalu taky vytratim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No nic Jerrouši, já se pomalu taky vytratim.... Jasny,, taky mizím Tak kdyztak vecir Zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To Ti ale trvalo hodně dlouho než jsi přišel zase zpátky k sobě po takovým hladu tak včera jsem se už na PC nedostal a pak jsem šel rovnou do práce.. a já pracuji v terénu tak odpověď mohla přijít až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 A už jsem zase tadýk. Byl jsem trochu protáhnout koktici, než půjdu na ten bier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak jeste na skok tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jdes zase nekam do hospody ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 taky jen na skok a mizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jdes zase nekam do hospody ne?? na jedno musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ja jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ty bez toho "jednoho" nevydržíš mějte se mizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ne cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak a uz nato seru ,,, Nevim jestli mam zacit jezdit busem po vsech zakazkach ,nebo co.,,,mam novej tuning asi 50cm dlouhou a 3 cm sirokou rejhu na zadnich levych dverich az po blatnik .... Curaci vseci bezohledni šoferi .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ty to auto máš asi opravdu jako magnet na průšvihy za všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Fakticky nevim .... Je to na kokot ...Uz tak tam je dost oderek ,,precijen je to starsi auto,ale furt neco novyho,, Kdybych si to posral ja,,budiz ,ale kurec ,jezdim bez tukancu a nehod a dup dalsi rejha..., Si necham auto obalit molitanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) zdarec hosani....konecne jsem to prolouskal Jery,co se ti stalo ? Editováno: 26. Únor 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Zdar Mari ... Ale,,stal jsem na parkovisti a nevim,,bud nekdo couval kolem me a drhl naraznikem ,,,Nevim netusim ... Zitra to fotnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.