Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ne a ani bych je do předu si myslím nedostal Tak dopředu logicky nemůže patnácka vlézti a dozadu, ač kotouče 256 mm, jsem nasadil, utáhl, ale neotočil... Takže závěrečný verdikt z dnešního pokusu, patnáctky na RS ani dopředu, ani dozadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To chce jen přehodit O.K. dveře ve stříbrné a sranec na věc... Taky jsem nad tim uvazoval ... ale prdim to uz.Nebudu do toho vrazet uz zadny prachy ikdyz to ted zas ztratilo trosec na hodnote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak dopředu logicky nemůže patnácka vlézti a dozadu, ač kotouče 256 mm, jsem nasadil, utáhl, ale neotočil... Takže závěrečný verdikt z dnešního pokusu, patnáctky na RS ani dopředu, ani dozadu... 16", 17", 18" a pro Ty co se potřebují zbavit ledvinových šutrů i 19" kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Wein hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dej si i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dej si i za mě Díky, dám si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale přiměřeně A né že budeš zítra tvrdit že za to můžu já že je ti blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 A né že budeš zítra tvrdit že za to můžu já že je ti blbě Někdo to vobsrat musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To jó. Tak to svedeme na Bobíka - ten tady zatím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To jó. Tak to svedeme na Bobíka - ten tady zatím není To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Beztak někde s Ovim chlemtají RUM do němoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Bushido feat. Karel Gott, alias Karel Bushi do Ivany Macháčkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To je kombinace !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Beztak někde s Ovim chlemtají RUM do němoty Beztak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To je kombinace !!! Ale špatný to není, myslím Kárl a Bushido... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Sa-v-cí duo No nic, jdu se přesunout do pelechu nebo usnu zítra v čekárně a budou mě předbíhat všichni důchodci co nemají čas. Dobrou a zítra zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale špatný to není, myslím Kárl a Bushido... To jo, poslouchat se to dá Asi má Karel malej důchod tak si šel trochu přivydělat na alimentos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Kurec fčil na óčku Taylor, mít takovou princeznu, tak koupím Pernštejn a bydlíme tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Kurec fčil na óčku Taylor, mít takovou princeznu, tak koupím Pernštejn a bydlíme tam... Přebarvit vlasy na černo a beru ju taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobrou a zítra zduř Čaóóó... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Přebarvit vlasy na černo a beru ju taky Přebarvení není podmínkou, podmínkou je ústřední topení na Pernštejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 dobr dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 dobr dan Molim račun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 panecku taky dobro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Makarska - 41.35 litru 330,- HRK Korenica - 11.27 litru 90,- HRK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.