Únor 26, 200916 r Ne a ani bych je do předu si myslím nedostal Tak dopředu logicky nemůže patnácka vlézti a dozadu, ač kotouče 256 mm, jsem nasadil, utáhl, ale neotočil... Takže závěrečný verdikt z dnešního pokusu, patnáctky na RS ani dopředu, ani dozadu...
Únor 26, 200916 r To chce jen přehodit O.K. dveře ve stříbrné a sranec na věc... Taky jsem nad tim uvazoval ... ale prdim to uz.Nebudu do toho vrazet uz zadny prachy ikdyz to ted zas ztratilo trosec na hodnote
Únor 26, 200916 r Autor Tak dopředu logicky nemůže patnácka vlézti a dozadu, ač kotouče 256 mm, jsem nasadil, utáhl, ale neotočil... Takže závěrečný verdikt z dnešního pokusu, patnáctky na RS ani dopředu, ani dozadu... 16", 17", 18" a pro Ty co se potřebují zbavit ledvinových šutrů i 19" kola
Únor 26, 200916 r Autor Sa-v-cí duo No nic, jdu se přesunout do pelechu nebo usnu zítra v čekárně a budou mě předbíhat všichni důchodci co nemají čas. Dobrou a zítra zduř
Únor 26, 200916 r Autor Ale špatný to není, myslím Kárl a Bushido... To jo, poslouchat se to dá Asi má Karel malej důchod tak si šel trochu přivydělat na alimentos
Únor 26, 200916 r Kurec fčil na óčku Taylor, mít takovou princeznu, tak koupím Pernštejn a bydlíme tam...
Únor 26, 200916 r Autor Kurec fčil na óčku Taylor, mít takovou princeznu, tak koupím Pernštejn a bydlíme tam... Přebarvit vlasy na černo a beru ju taky
Únor 26, 200916 r Přebarvit vlasy na černo a beru ju taky Přebarvení není podmínkou, podmínkou je ústřední topení na Pernštejně...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.