Leden 8, 200916 r z rumu to neni ale asi zacnu s rumovou lecbou a bude ... musíš tu bolest buď vyhnat z těla nebo jí přebít nějakou větší
Leden 8, 200916 r to je rada nad zlato takže buď to po jednom panáku přestane nebo se vožereš a bude ti zle jery: hmm, přítule na mě čeká doma, ale je od včerejška nějaká difná
Leden 8, 200916 r jery: hmm, přítule na mě čeká doma, ale je od včerejška nějaká difná Toz jakto ?... si neco proved panecku ., ?
Leden 8, 200916 r musíš tu bolest buď vyhnat z těla nebo jí přebít nějakou větší vyhanim to ibalginem 200.... sem zvedav ale at uz zabere nebo rozkousu monitor
Leden 8, 200916 r tyvoe tak treba ma jen nejaky divny obdobi,,uvidis ajk prijdes dom,,, uz bude vpohode .)
Leden 8, 200916 r jo zensky jsou jak pocasi to neni jako nemecka technika dodal bych jeste jako aprilovy pocasi ...
Leden 8, 200916 r ty woe, v tomhle zlatý počasí, páč to aspoň blbě nečumí a nedržkuje, když na něj nadáváš..
Leden 8, 200916 r to je docela trefny....ale zatim se snazim nikomu nenadavat .) ... preci jen je to moje zlato ze
Leden 8, 200916 r ty woe, v tomhle zlatý počasí, páč to aspoň blbě nečumí a nedržkuje, když na něj nadáváš.. :smich: kuva hrebicek na hlavicku... :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.