O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jo hrvatske kuny.... to bylo v lete....... azaz.... makarska tenkrat byla snad jen nase po tom co jsme ji vzali utokem .... krasne leto... tak jdu chrapat nebo zase nebstanu tak dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Už spíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 bre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 cest praci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nazdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 cest praci! delas vubec neco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 delas vubec neco?? no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nazdarek zdarek koukam ze tu nejsi dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak oni vsichni delaj ze delaj nebo chrapou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 teď jsem se probudil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 no hele vcera a predevcirem jsem zabral takze dnes tu mam praci tak na hodku... co ty? ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ja ted jen takovej solich ale musim dnes makat dyl coz me moc netesi, protoze se chystame vecer do Liberce decent se pobavit :-) jedete na tu show E2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdar Jiřino, kurec včera jsi tu slečnu po telefounu pěkně rozstřelil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdar děcka, jsem zde, patrně na skok, protože venku je modrá obloha, oskar svítí a zbytky sněhu jdou do pr*ele... jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka .... vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 zdarek koukam ze tu nejsi dlouho Nejsem, no Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval A ted uz je forum na homepage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 teď jsem se probudil!! taky pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Nejsem, no Ale pred koupi auta jsem tu nasel spoustu cennych rad, tak jsem se hned zaregistroval A ted uz je forum na homepage no vidis to vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jo kdybych nemakal tak meju/luxuju skopka ....vcera uz jsem to nemohl vydrzet ten zvuk od tesneni kolem dveri (pul roku neumito..) tak jsem otrel vsechno tesneni a namazal... a dnes cestou do prace zase klid... parada... Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdarec ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdar Ovi, ale to máš dělat nejlépe obden a né jednou za půl roku... ale tak vis jak... kdyz je pocasi tak ok ale letos je u nas "kvalitnejsi" zima a sra*ky na silnicich tak to je lepsi se s tim nesmudlat a pockam na lepsi pocasi - jinak to vis ze skopek je porad cistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdarec ve spolek zdarec logaaanisto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdarec ve spolek neco sem ti nasel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62570 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 neco sem ti naselhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62570 S tim by bylo srani to opravovat .A navic neni bilej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.