Únor 27, 200916 r Brďo, u nás svítí slunko a teď jsem byl u kamoša 12 km vzdáleného a tam sněží... aprilove pocasi?
Únor 27, 200916 r jj nedele byla v poradku .-) no je to skoda, odjeli jsme chvilku pred vama ale na jezdeni to tam bylo spatny.
Únor 27, 200916 r Čao Tome, jak se vede ? Dlouho jsem Tě nečetl... Heh,nepíšu,nečteš Je to naprd s tím časem. Ale zrovna nedávno jsem se stavoval v Tišnově na obědě.
Únor 27, 200916 r jj nedele byla v poradku .-)no je to skoda, odjeli jsme chvilku pred vama ale na jezdeni to tam bylo spatny. Rychlejš to nešlo,no...viš jak... Já pak měl ještě něco v Mimoni. Bylo,jen jsme to objeli po vyjetý cestě.
Únor 27, 200916 r Heh,nepíšu,nečteš Je to naprd s tím časem. Ale zrovna nedávno jsem se stavoval v Tišnově na obědě. No vida, to jsou mi věci...
Únor 27, 200916 r No vida, to jsou mi věci... Červený Mlýn,jestli si to dobře pamatuju. Stejně se k tobě musím někdy vydat
Únor 27, 200916 r Červený Mlýn,jestli si to dobře pamatuju. Stejně se k tobě musím někdy vydat Jj, znám...
Únor 27, 200916 r nekecej, ja jedu taky rano na hory :-) ja musim predvadet vrcholove vykony a ne se jen plouzit
Únor 27, 200916 r to ja musim taky, nejezdim tam na paradu :-) hele me by to tam vdechlo a byl by se mnou amen do nedele vzdyt to znas....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.