Únor 27, 200916 r jo je to prijemny... jeste dat nohy na stul.. Naštěstí jdu za chvíli domů tak už to vydržím
Únor 27, 200916 r hele me by to tam vdechlo a byl by se mnou amen do nedele vzdyt to znas.... neznam, tak nedelej herecku a pojed
Únor 27, 200916 r SPIDI PROSÍM, POŠLI MI PAK NA MAIL TU TVOU SOUTĚŽNÍ FOTKU Z LOŇSKA... JE TO NA TEN KALENDÁŘ, UŽ MI CHYBÍŠ JENOM TY! DÍKY
Únor 27, 200916 r SPIDI PROSÍM, POŠLI MI PAK NA MAIL TU TVOU SOUTĚŽNÍ FOTKU Z LOŇSKA... JE TO NA TEN KALENDÁŘ, UŽ MI CHYBÍŠ JENOM TY! DÍKY Máš ji tam pane...
Únor 27, 200916 r Autor no nevim jestli by mi to pomohlo Mu pomůže a stačí už jenom ta představa weekendu před sebou !!!
Únor 27, 200916 r Autor Ahoj kluci.Ještě makáte nebo už padla? Je to blbý ale já jdu do pelechu a v 20:40 nástup do pracovního procesu
Únor 27, 200916 r Mu pomůže a stačí už jenom ta představa weekendu před sebou !!! bohuzel zadna vetsi akce! dnes trenink a zejtra dva zapasy.. takze... prt
Únor 27, 200916 r Je to blbý ale já jdu do pelechu a v 20:40 nástup do pracovního procesu tfuuuj no to je vubec.....
Únor 27, 200916 r Ty vole...ty budeš mít peněz jako želez ty máš dvě práce jo? presne ja s tema penezma tapetuju... utiram si prdel... a zapaluju si s nima doutniky
Únor 27, 200916 r Autor Ty vole...ty budeš mít peněz jako želez ty máš dvě práce jo? Moc né a jenom jednu ale nikdy nevím jestli na ráno, odpoledne nebo noční
Únor 27, 200916 r Autor Ovi: fakt jo? Tak to jsme dva.Mě do nich mladá balí svačiny! Hlásím se dobrovolně na recyklaci použitých obalů
Únor 27, 200916 r Autor Co děláš jako druhé zaměstnáni? Vychazovače? To občas taky i přes den když si dovezeš někoho na konečnou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.