jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 BAF !!!! Zdar jak Logan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 BAF !!!! Ku*va do*iče jsem se lekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdar jak Logan To si nech, takový bejkárny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Jero: tak to je vážny! Chce to hned po ránu pořádnou česnečku Neco si dam ,,vidim to na vývar ... ten Tudor vypada dobre ... Ale stejne,,neni nad stary felicie ,érka a celkově všecky úžovky - shadé Editováno: 28. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdar jak Logan kuva dobrej pozdrav - uz ho mas doma nebo az vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ku*va do*iče jsem se lekl... zdarec vudyt sem te taky chtel poradne vylekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 kuva dobrej pozdrav - uz ho mas doma nebo az vecer? Prej až v 15:00 hod SEČ No kdybych si měl koupit já bílý auto, tak by asi vypadalo nějak takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 no jedu ke kvakimu prehodit BSGecko a nakodovat tak se tu majte a potom se treba ozvu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 no jedu ke kvakimu prehodit BSGecko a nakodovat tak se tu majte a potom se treba ozvu! Papapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Papapa... caj!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) No kdybych si měl koupit já bílý auto, tak by asi vypadalo nějak takhle... :palec2: Ovi caues Editováno: 28. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Prej až v 15:00 hod SEČ No kdybych si měl koupit já bílý auto, tak by asi vypadalo nějak takhle... podobna znacka loganu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No asi bych zůstal věrnej svému chlebodárci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Laďo, nescel´s jít náhodó chrápat...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) No to sem chtěl už kdy Nějak se nedaří ale už musím !!! Sem jak člověk vleze toto letí ten čas Zatím >"není blbý říkat v poledne"< dobrou ??? Editováno: 28. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No nic panove,mazu do Dacia-salonu. Zatim cago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No a já přemejšlím, jestli se mám dnes vůbec do něčeho pouštět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 čauves, tak já jsem také nevěděl jestli mám dne něco vůbec dělat, ale musel jsem jet nakoupit a pak jsem byl vyluxovat auto, u myčky byla děsná fronta tak jsem se na to vybod až příště.. no a odpoledne?? ještě nevím co budu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zadrec kuci. Tak to ja uz mam udelano,jsem po O a ted neco navic - udelam ale se mi neche,spal bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Čao kucí... Luxovat auto nebudu, zatím to vůbec nemá cenu, nechám to na lepší časy, až nebude venku takovej humus marastus. Nakupovat taky nejdu, maximálně bych se mohl projít za klukama na nádraží a mrknout, jak jim to jezdí, ale spíš to vidím, že se zavřu zase do garáže a bude se svařovat, vrtat, brousit a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 co budes svarovat a brousit ? Uz jsi koupil ten invektro nebo jeste vybiras ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 co budes svarovat a brousit ?Uz jsi koupil ten invektro nebo jeste vybiras ? Pomocný rámy do motoráku... Chtěl bych invertor do 170 A střídavých pro svařování metodou TIG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Chtěl bych konkrétně tehle kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Aha,to bude stat asi dost aby to zvaldo TIG Ja domu asi koupim toto. http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php?cis...anku=2008062201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Chtěl bych konkrétně tehle kousek... To vypada paradne.Jaka je cenovka ? Mas nejaky odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.