Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a pry LOGAN :D:smich:lol

At slouzi a jsi spokojeny.

Co je to zac a kolik kostovalo ,pokud to neni tajne ?

je to jen 1,6ka-122 koniku,6ti kvalt a cenu nereknu,ale plnou palbu jsem rozhodne neplatil :p

jojo,povedl se :palec2:

taky bych si dal říct to auto se mě moc líbí až to půjde dej víc fotek jsem zvědavej.a co tam máš za motůrek?

Tak to chci take a nemusi byt vubec bily :D

Já ci totóóók... :palec2:

post-272-1235851019_thumb.jpg

Ty hajzle!!! lol Ty wole-bombastic.Já jsem celou dobu tušil že kecáš a taky jsem to psal ale Tys zapíral.Z RS Fabie ani neni možny nikam jinam přesednout a přece bys neklesl dolů,vid? Ale gratuluju.Ta bílá barva je mrdozní na tom Báwu.Pěkny,pěkny.Co to je za motor? kW?

jen otazka: jde v té 1 sedak ridice zvednout pod zatizenim(jakoze sedis normalne)??? ...jinak moc pekne, povozil sem se v kamaradove 118d a parada :palec2:

Upraveno od krozo

Tak to chci take a nemusi byt vubec bily :D

tak to me se ta bila moooc libi

Brej večír ....

Jirko tys vyhral v sms soutezi??? ja si hnedka rikal,ze je to nejaky divny s tim BMW v reklame ,odpocatku mi bylo jasny ,ze jde o dacii :D :D :D

Krasny bávko :palec2: at slouzi ;)

Ty hajzle!!! lol Ty wole-bombastic.Já jsem celou dobu tušil že kecáš a taky jsem to psal ale Tys zapíral.Z RS Fabie ani neni možny nikam jinam přesednout a přece bys neklesl dolů,vid? Ale gratuluju.Ta bílá barva je mrdozní na tom Báwu.Pěkny,pěkny.Co to je za motor? kW?

Pouze 1,6ka-122 koni,6ti kvalt.Zitra jedu na sever Cech,tak ho hned zacnu pekne zajizdet :palec2:

jen otazka: jde v té 1 sedak ridice zvednout pod zatizenim(jakoze sedis normalne)??? ...jinak moc pekne, povozil sem se v kamaradove 118d a parada :palec2:

hele ja to mam s mejma dvouma metrama jednoduchy-sedacku nahoru nikdy nedavam

je to jen 1,6ka-122 koniku,6ti kvalt a cenu nereknu,ale plnou palbu jsem rozhodne neplatil :p

To mas motor na zakazku :D vzdyt Logany maji jen 105 k :smich:

Koukam ze cenikova cena je 275 tis kc,takze byla nizsi :D

asi doporucim sefovi at jde do toho Logana lol

Brej večír ....

Jirko tys vyhral v sms soutezi??? ja si hnedka rikal,ze je to nejaky divny s tim BMW v reklame ,odpocatku mi bylo jasny ,ze jde o dacii :D :D :D

Krasny bávko :palec2: at slouzi ;)

Dikec.Jojo,jsem jeden z vyhercu.Kamarad mi pomahal,tak jsem mu musel neco vyplatit.Ale neberte to,hezky vybavena Fabie 1,6 by za to rozhodne nebyla ;)

A je to teda uplná funglovka jo? Já jsem nikdy neměl auto od 0km.Musi to být super pocit.Já jsem tak trochu fetišista a ta vůně nového auta vevnitř prostě nemá chybu :palec2:

:palec2: :palec2: :smich: ja jen ze to je jedina vec ktera me vytocila kdyz sem v tom sedel, ze se musis zvednout aby ses zvedl ;) ...a za jizdy :feve:
Dikec.Jojo,jsem jeden z vyhercu.Kamarad mi pomahal,tak jsem mu musel neco vyplatit.Ale neberte to,hezky vybavena Fabie 1,6 by za to rozhodne nebyla ;)

To jako fakt jsi vyhral ?

To bys byl prvni clovek ktereho "znam" co neco takoveho vyhral.

Neverim takovym soutezim.

A je to teda uplná funglovka jo? Já jsem nikdy neměl auto od 0km.Musi to být super pocit.Já jsem tak trochu fetišista a ta vůně nového auta vevnitř prostě nemá chybu :palec2:

jojo,je to naprosta funglovka-moje prvni novy auto a ta vune je fantasticka :palec2:

:palec2: :palec2: :smich: ja jen ze to je jedina vec ktera me vytocila kdyz sem v tom sedel, ze se musis zvednout aby ses zvedl ;) ...a za jizdy :feve:

Tak to je poněkud na pytel... :feve:

Krasny :) Dal bych casem listy do laku ;) at je komplet bilý .... Vykon krasnej ,rozparadi to autko jako nic a jak pise Roman vune novyho auta je paradni,..mohl by nekdo vymyslet takovou vuni třeba ve stromecku .)

tak jsem to byl zkusit a fakt to nejde

To jako fakt jsi vyhral ?

To bys byl prvni clovek ktereho "znam" co neco takoveho vyhral.

Neverim takovym soutezim.

tak znas prvniho ;)

Já ci totóóók... :palec2:

Me by se libilo taky neco takovyho .)

post-4984-1235851582_thumb.jpg

jojo,je to naprosta funglovka-moje prvni novy auto a ta vune je fantasticka :palec2:

Jj, s oktou jsem to taky prožíval a vlastně i s každým autem, který kupuju do firmy... ;)

Jj, s oktou jsem to taky prožíval a vlastně i s každým autem, který kupuju do firmy... ;)

to verim,je to fakt peknej pocit.A kdybys vedel jak jsem se bal kdyz jsem to vezl domu ze to do me nekdo narve......hned je clovek opatrnejsi

Tak to je poněkud na pytel... :feve:
zlata skodovka s pakou že? lol
zlata skodovka s pakou že? lol

me to fakt netrapi.A mista je tam fakt az moc :palec2:

Me by se libilo taky neco takovyho .)

Jóóóóóó... :palec2: To je krasavičník... :palec2: A dokonce SPZ Zürych... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.