jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 a pry LOGAN At slouzi a jsi spokojeny. Co je to zac a kolik kostovalo ,pokud to neni tajne ? je to jen 1,6ka-122 koniku,6ti kvalt a cenu nereknu,ale plnou palbu jsem rozhodne neplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jojo,povedl se taky bych si dal říct to auto se mě moc líbí až to půjde dej víc fotek jsem zvědavej.a co tam máš za motůrek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak to chci take a nemusi byt vubec bily Já ci totóóók... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty hajzle!!! Ty wole-bombastic.Já jsem celou dobu tušil že kecáš a taky jsem to psal ale Tys zapíral.Z RS Fabie ani neni možny nikam jinam přesednout a přece bys neklesl dolů,vid? Ale gratuluju.Ta bílá barva je mrdozní na tom Báwu.Pěkny,pěkny.Co to je za motor? kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) jen otazka: jde v té 1 sedak ridice zvednout pod zatizenim(jakoze sedis normalne)??? ...jinak moc pekne, povozil sem se v kamaradove 118d a parada Editováno: 28. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak to chci take a nemusi byt vubec bily tak to me se ta bila moooc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Brej večír .... Jirko tys vyhral v sms soutezi??? ja si hnedka rikal,ze je to nejaky divny s tim BMW v reklame ,odpocatku mi bylo jasny ,ze jde o dacii :D Krasny bávko at slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty hajzle!!! Ty wole-bombastic.Já jsem celou dobu tušil že kecáš a taky jsem to psal ale Tys zapíral.Z RS Fabie ani neni možny nikam jinam přesednout a přece bys neklesl dolů,vid? Ale gratuluju.Ta bílá barva je mrdozní na tom Báwu.Pěkny,pěkny.Co to je za motor? kW? Pouze 1,6ka-122 koni,6ti kvalt.Zitra jedu na sever Cech,tak ho hned zacnu pekne zajizdet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jen otazka: jde v té 1 sedak ridice zvednout pod zatizenim(jakoze sedis normalne)??? ...jinak moc pekne, povozil sem se v kamaradove 118d a parada hele ja to mam s mejma dvouma metrama jednoduchy-sedacku nahoru nikdy nedavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 je to jen 1,6ka-122 koniku,6ti kvalt a cenu nereknu,ale plnou palbu jsem rozhodne neplatil To mas motor na zakazku vzdyt Logany maji jen 105 k Koukam ze cenikova cena je 275 tis kc,takze byla nizsi asi doporucim sefovi at jde do toho Logana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Brej večír .... Jirko tys vyhral v sms soutezi??? ja si hnedka rikal,ze je to nejaky divny s tim BMW v reklame ,odpocatku mi bylo jasny ,ze jde o dacii :D Krasny bávko at slouzi Dikec.Jojo,jsem jeden z vyhercu.Kamarad mi pomahal,tak jsem mu musel neco vyplatit.Ale neberte to,hezky vybavena Fabie 1,6 by za to rozhodne nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A je to teda uplná funglovka jo? Já jsem nikdy neměl auto od 0km.Musi to být super pocit.Já jsem tak trochu fetišista a ta vůně nového auta vevnitř prostě nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :palec2: ja jen ze to je jedina vec ktera me vytocila kdyz sem v tom sedel, ze se musis zvednout aby ses zvedl ...a za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dikec.Jojo,jsem jeden z vyhercu.Kamarad mi pomahal,tak jsem mu musel neco vyplatit.Ale neberte to,hezky vybavena Fabie 1,6 by za to rozhodne nebyla To jako fakt jsi vyhral ? To bys byl prvni clovek ktereho "znam" co neco takoveho vyhral. Neverim takovym soutezim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A je to teda uplná funglovka jo? Já jsem nikdy neměl auto od 0km.Musi to být super pocit.Já jsem tak trochu fetišista a ta vůně nového auta vevnitř prostě nemá chybu jojo,je to naprosta funglovka-moje prvni novy auto a ta vune je fantasticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :palec2: ja jen ze to je jedina vec ktera me vytocila kdyz sem v tom sedel, ze se musis zvednout aby ses zvedl ...a za jizdy Tak to je poněkud na pytel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dikec.Jojo,jsem jeden z vyhercu.Kamarad mi pomahal,tak jsem mu musel neco vyplatit.Ale neberte to,hezky vybavena Fabie 1,6 by za to rozhodne nebyla Krasny Dal bych casem listy do laku at je komplet bilý .... Vykon krasnej ,rozparadi to autko jako nic a jak pise Roman vune novyho auta je paradni,..mohl by nekdo vymyslet takovou vuni třeba ve stromecku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :palec2: ja jen ze to je jedina vec ktera me vytocila kdyz sem v tom sedel, ze se musis zvednout aby ses zvedl ...a za jizdy tak jsem to byl zkusit a fakt to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To jako fakt jsi vyhral ?To bys byl prvni clovek ktereho "znam" co neco takoveho vyhral. Neverim takovym soutezim. tak znas prvniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já ci totóóók... Me by se libilo taky neco takovyho .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jojo,je to naprosta funglovka-moje prvni novy auto a ta vune je fantasticka Jj, s oktou jsem to taky prožíval a vlastně i s každým autem, který kupuju do firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jj, s oktou jsem to taky prožíval a vlastně i s každým autem, který kupuju do firmy... to verim,je to fakt peknej pocit.A kdybys vedel jak jsem se bal kdyz jsem to vezl domu ze to do me nekdo narve......hned je clovek opatrnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak to je poněkud na pytel... zlata skodovka s pakou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 zlata skodovka s pakou že? me to fakt netrapi.A mista je tam fakt az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Me by se libilo taky neco takovyho .) Jóóóóóó... To je krasavičník... A dokonce SPZ Zürych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.