Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Krasavica no :) ...

Treba ted pouvazujes a fabcu vymenis ;) ;)

Fakt klasa... :palec2:

Ale jak píše krozo, tohle si asi nechám do důchodu a následujících 30 let se nadále budu věnovat vozům z VW Group. A pak si tu E46 můžu dát klidně na zelený véčka... lol

Vloženo
Stejně jseš borec Jiři.Koli Tě stáli ty sms do soutěže?

Hele a nebyly v tech reklamach 5 dvere ? :D;)

Spidi - :D jasny...Ale vis co ,,do duchodu daleko :p , kdo vi co prinese dalsi rok ,dva , tri ..... ;)

Vloženo
tak to zas ne e :aggressive: fabcu nedam...to CSL stoji furt mega :feve:

Jj,porad si drzi cenu ... Bude jeste hodne dlouho nahore,tydlety auta se budou drzet vzdycky u vyzsich cenovek ....

Vloženo
Hele a nebyly v tech reklamach 5 dvere ? :D;)

Spidi - :D jasny...Ale vis co ,,do duchodu daleko :p , kdo vi co prinese dalsi rok ,dva , tri ..... ;)

Byly to totiž jen jejich promo auta,se kterýma objížděli výherce a jen ilustrativně ukazovali,co člověk vlastně vyhrál.Předávačka všech 100 fungl novejch aut byla dneska

Vloženo
Taky jsem si řikal že to zkusím ale pak k tomu nedošlo.Na kolik otázek jsi musel správně odpovědět?

Ja poslal jednu a koncil jsem ...

To by pak vypadalo kdyby kazdej v hospode mel bily Báwo ;)

Vloženo

Jasné, ale E46 coupe zůstane etalon sportovního vozu své doby stejně jako třeba Škoda 110R... ;)

Vloženo
Byly to totiž jen jejich promo auta,se kterýma objížděli výherce a jen ilustrativně ukazovali,co člověk vlastně vyhrál.Předávačka všech 100 fungl novejch aut byla dneska

Jasny :) vsak ja to chapu :) ono to nikdy neni stejny ...

Ale vazne krasny :palec2:

Vloženo
A pak mě ještě řekni jak jsi reagoval? Ty woe...vždyt to je na mašli! Já bych se radosti asi zbláznil!

Hele vážně nebyl zadarmo,když to všechno spočtu,je to slušná suma,ale pořád se mi to vyplatilo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...