Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi: Jakpak se mame? Dá se říct, že naprosto parádně. A Ty...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jiřiku: změn si fotečku Az bude pekne,tak ho nekde venku blejsknu a zmenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jirka3 super bmw-čko diky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tady ji mas ;)tos sem neměl ani davat ...zase mě z toho lechta v podbříšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tos sem neměl ani davat ...zase mě z toho lechta v podbříšku Cože...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ináč ked som to čítal predtým, tak som si myslel, že fakt kupuješ Daciu tak si ma príjemne prekvapil, to bola skladovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ináč ked som to čítal predtým, tak som si myslel, že fakt kupuješ Daciu tak si ma príjemne prekvapil, to bola skladovka? nene,vyhra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tos sem neměl ani davat ...zase mě z toho lechta v podbříšku Krasavica no ... Treba ted pouvazujes a fabcu vymenis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Stejně jseš borec Jiři.Koli Tě stáli ty sms do soutěže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Krasavica no ...Treba ted pouvazujes a fabcu vymenis ;) Fakt klasa... Ale jak píše krozo, tohle si asi nechám do důchodu a následujících 30 let se nadále budu věnovat vozům z VW Group. A pak si tu E46 můžu dát klidně na zelený véčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Krasavica no ...Treba ted pouvazujes a fabcu vymenis ;) tak to zas ne e fabcu nedam...to CSL stoji furt mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Stejně jseš borec Jiři.Koli Tě stáli ty sms do soutěže? Hooodně moc,bez kamarada bych to nedal Editováno: 28. Únor 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 aspoň si vyhral niečo poriadne, ja jedine nejakú cestovnú tašku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Stejně jseš borec Jiři.Koli Tě stáli ty sms do soutěže? Hele a nebyly v tech reklamach 5 dvere ? Spidi - jasny...Ale vis co ,,do duchodu daleko , kdo vi co prinese dalsi rok ,dva , tri ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hooodně moc,bez kamarada bych to nedalod bejvalky mati posilala taky moc, furt se chodila na neco ptat a nema nic ...a ja taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 aspoň si vyhral niečo poriadne, ja jedine nejakú cestovnú tašku Muzu te ujistit,ze zadarmo nebyl.Ale porad se docela vyplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky jsem si řikal že to zkusím ale pak k tomu nedošlo.Na kolik otázek jsi musel správně odpovědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak to zas ne e fabcu nedam...to CSL stoji furt mega Jj,porad si drzi cenu ... Bude jeste hodne dlouho nahore,tydlety auta se budou drzet vzdycky u vyzsich cenovek .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hele a nebyly v tech reklamach 5 dvere ? Spidi - jasny...Ale vis co ,,do duchodu daleko , kdo vi co prinese dalsi rok ,dva , tri ..... Byly to totiž jen jejich promo auta,se kterýma objížděli výherce a jen ilustrativně ukazovali,co člověk vlastně vyhrál.Předávačka všech 100 fungl novejch aut byla dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A pak mě ještě řekni jak jsi reagoval? Ty woe...vždyt to je na mašli! Já bych se radosti asi zbláznil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky jsem si řikal že to zkusím ale pak k tomu nedošlo.Na kolik otázek jsi musel správně odpovědět? Ja poslal jednu a koncil jsem ... To by pak vypadalo kdyby kazdej v hospode mel bily Báwo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky jsem si řikal že to zkusím ale pak k tomu nedošlo.Na kolik otázek jsi musel správně odpovědět? je to na delší vyprávění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi - jasny...Ale vis co ,,do duchodu daleko , kdo vi co prinese dalsi rok ,dva , tri ..... Jasné, ale E46 coupe zůstane etalon sportovního vozu své doby stejně jako třeba Škoda 110R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Byly to totiž jen jejich promo auta,se kterýma objížděli výherce a jen ilustrativně ukazovali,co člověk vlastně vyhrál.Předávačka všech 100 fungl novejch aut byla dneska Jasny vsak ja to chapu ono to nikdy neni stejny ... Ale vazne krasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A pak mě ještě řekni jak jsi reagoval? Ty woe...vždyt to je na mašli! Já bych se radosti asi zbláznil! Hele vážně nebyl zadarmo,když to všechno spočtu,je to slušná suma,ale pořád se mi to vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.