Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jasné, ale E46 coupe zůstane etalon sportovního vozu své doby stejně jako třeba Škoda 110R... tak tak É-ro je srdcovka ... Jestli se mi povede domluvit se znamym treba se v jednom ukazu v Doksech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 od bejvalky mati posilala taky moc, furt se chodila na neco ptat a nema nic ...a ja taky ne jojo,znám pár lidí,co dali za sms 15 tisíc za den a mysleli si že vyhrajou a pak všude rozhlašovali,že je to podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty woe...15 litru za den a nemit nic?! Děsná představa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty woe...15 litru za den a nemit nic?! Děsná představa! tak si to jeste hodnekrat vynasob...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tak tak É-ro je srdcovka ... Jestli se mi povede domluvit se znamym treba se v jednom ukazu v Doksech Jj, pro mě je best Š130RS... S tímhle autem jsem se učil jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty musiš bejt asi chytrej chlapec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty woe...15 litru za den a nemit nic?! Děsná představa! tak z neceho ty bavka preci zaplatit musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) ty woe tolik...to zas nedivočte sakryš Editováno: 28. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ty woe tolik...to zas nedivočte sakryš věř mi že nedivočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Takže docela velky riziko člověče! To bys mohl provařit i Fabii RS a jezdit pak na kole jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 a aká to bola vlastne súťaž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Takže docela velky riziko člověče! To bys mohl provařit i Fabii RS a jezdit pak na kole jo? nehraješ,nevyhraješ .Jak jsem říkal,je to rozprava na dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 a aká to bola vlastne súťaž? soutěž od operátora O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jj, pro mě je best Š130RS... S tímhle autem jsem se učil jezdit... Jejda tak to chapu ,ereso je kráska nesmirna o tom zadna ! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A kdy že zaplatiš rundu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jejda tak to chapu ,ereso je kráska nesmirna o tom zadna ! ... Jj, to je jedno z mých lover autíček, i když já jich mám spoustu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A kdy že zaplatiš rundu? Třeba na Besídce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Kucí, není tu někdo od Českýho Krumlova...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Třeba na Besídce To by šlo, to je skorem za metr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já si dělám prdel Jiřiku a ještě jednou gratuluju! At Ti to dobře slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi: napiš Doli(mu) Ten je z těch kraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já si dělám prdel Jiřiku a ještě jednou gratuluju! At Ti to dobře slouží Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To by šlo, to je skorem za metr... abys tam zase nepil ty sladký šťávičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi: napiš Doli(mu) Ten je z těch kraju. O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A jede někdo z Vás na ty kurzy bezpečny jizdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.