wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to sú autá :prc: to bmw má kamošov otec, ale nie Mkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty krávo! Ted jsem to dal na kalkulačku a málem jsem spadnul ze židle...1,85 milionu.Nereálny! Si vem,ze m3 v zakladu te vyjde na nejakych 1,95 mil ... Takovy prachy vrazit do auta je moc. Za 20 let to bude jak octavky na 200-300 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky neco z vlastniho fotošupliku Jj, pěkný.. Ale je pravdou, že pětka mě zrovna dvakrát moc neoslovila. To šestka je jiný kafčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Moc pěkny! To je Tvoje? Kezby ,,, nene sousedovi semtam prijede navsteva .Takovy borec z australie co tady prijede na pul roku nebo na rok a poridi si R32,M3,M5 .. jentak na jezdeni .) Jel jsem v tom asi 2x a svezeni paradni .... Spidi - Jsem stejneho nazoru . Petnik se moc nepovedl a jak rikas 6 uz je zase neco jinyho ... Ale stejne ,mi se vybavi u slova golf jednička dvojka nebo 3káč VR6 u 4rky se uz to pomalicku uzavira .) Editováno: 28. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 184kW ...to musí trhat asfalt při té váze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Romane, tak už ťa prešli octávky? ale ten golf je už tiež starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Když já bych chtěl! Ale když vezmu že jsem provařil na Octávce cca 250 tisic...tak se mi dělá špatně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 184kW ...to musí trhat asfalt při té váze! Clovek si hlavne uzije ten zvuk .... Bez neho to neni vončo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Když já bych chtěl! Ale když vezmu že jsem provařil na Octávce cca 250 tisic...tak se mi dělá špatně! A neuvazoval si ,zebys s octy udelal nejaky TC vozidlo a koupil druhej autak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zvuk a to zrychlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi - Jsem stejneho nazoru . Petnik se moc nepovedl a jak rikas 6 uz je zase neco jinyho ... Ale stejne ,mi se vybavi u slova golf jednička dvojka nebo 3káč VR6 u 4rky se uz to pomalicku uzavira .) Jj, jednička byla parádní a když už jsme ji zmínili, posílám něco k pokoukání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Když já bych chtěl! Ale když vezmu že jsem provařil na Octávce cca 250 tisic...tak se mi dělá špatně! Já cca půl mega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jero: já pracuju na ČEZu! Je fakt že si každej myslí že mám měsičně sto tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zvuk a to zrychlení Přesne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jj, jednička byla parádní a když už jsme ji zmínili, posílám něco k pokoukání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ale i s tím mym "sráčem" se dá docela jet.Dnes když jel jel na výlet s děckama tak se na mě nalepil Fiat Brava...ty wole....to je něco na mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jero: já pracuju na ČEZu! Je fakt že si každej myslí že mám měsičně sto tisic Nene,,nijak nenarazim na plat apod. jen me to tak napadlo . Spidi - Pokoukanicko paradni Uz jsem to nekde videl ,,daval si uz to sem nekdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jero: jasně! V pohodě! Já to řikám pořád-ideální je mít jedno auto na práci a druhé autí na zábavu a blbnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Ale i s tím mym "sráčem" se dá docela jet.Dnes když jel jel na výlet s děckama tak se na mě nalepil Fiat Brava...ty wole....to je něco na mě! Sráčem? .. a co mam rikat ja? .... Osobne Fiaty nesnasim tak chapu . Jinac ted spis brazdim silnice v civicu a je zivejsi jak octa no ,to uz se na me nidko jen tak nenalepi přesne tak ... Jsem stejneho nazoru ,akorat se musim drzet faktu,ze clovek nemuze mit vzdycky vsecko ,,nebo alespon hned.) Editováno: 28. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Romario, tak tvoja hificar, nie je žiadny sráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Malinko jsem mu provětral plíce ale jinak jsem spokojený. Spidi: na čem jsi provařil půl mega? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Malinko jsem mu provětral plíce ale jinak jsem spokojený. Je treba byt spokojeny s tim co clovek ma ,,jinac by to nebylo ono .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 wrccko a jero: díky kluci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Spidi - Pokoukanicko paradni Uz jsem to nekde videl ,,daval si uz to sem nekdy? Myslím, že s jedničkou ne, ale je to na více aut z VW koncernu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.