Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

wrccko a jero: díky kluci! kol5

-_-

Myslím, že s jedničkou ne, ale je to na více aut z VW koncernu... ;)

Praveze tu jednicku jsem videl,,, :) ale nemuzu si ted vybavit kde :D to je fuk .,

Dal bych si kus masa!

DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi

ale pije ale pomenej :Dlol

wrccko a jero: díky kluci! kol5

nz :wub::t

Dal bych si kus masa!

Taky mam na neco poradnou chut ,ale raci uz nebudu riskovat.Zaludek dostava posledni dobou poradne zabrat :D

To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet!

Praveze tu jednicku jsem videl,,, :) ale nemuzu si ted vybavit kde :D to je fuk .,

Je to z vwvortex.com ;)

DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi

Ahoj Peťo, neboj, jedna láhev Irsai Olivera už padla... ;)

To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet!

90 kg mám taky a neřeším to. Ale každopádně jsem jedl naposledy v 15:30 a pokračovat budu až ráno... ;)

Kolik meříš ?

Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus :smich:

R: myslel som, že si vyšší :):palec2:

Nene.Já jsem malej a pak ty fotky taky hodně zkreslujou.

Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus :smich:

Já mám o 10 cm více... ;)

Tak to asi zadnej spravnej chlap :) ... ja mam 185cm a 88kg ,..ale fyzicka posledni dobou zadna :D

dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu

dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu

Zdravím tě !

Zdar jak Brno... :palec2: Jj, R32 je mazloidní... ;)

Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi :palec2:

Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi :palec2:

Dobrou i tobě ! :)

:smich: :smich: :smich: zdar jak BRNO :D jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami

dobru Roman, som vyšší o kúsok :D;)

:smich: :smich: :smich: zdar jak BRNO :D

Zdar jak Brno je v práci standartní pozdrav... ;) Mimo to to mám na mašině napsaný asi šestkrát... ;)

:smich: :smich: :smich: zdar jak BRNO :D jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami

Nene ... R32 pouze stala u baraku vyuzil jsem trosku i atmosfery pro zimni foceni :) Ale na VR6 bych mel zalusk ....

tady jedna kamosova

post-4984-1235860388_thumb.jpg

jeronymo: tak ta je luxusni kolik to ma KW? nedavno jsem nad tim premyslel to bude 2.8 ne?

spidi: kde delas? na cnc?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.