Únor 28, 200916 r Myslím, že s jedničkou ne, ale je to na více aut z VW koncernu... Praveze tu jednicku jsem videl,,, ale nemuzu si ted vybavit kde to je fuk .,
Únor 28, 200916 r DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi ale pije ale pomenej wrccko a jero: díky kluci! nz
Únor 28, 200916 r Dal bych si kus masa! Taky mam na neco poradnou chut ,ale raci uz nebudu riskovat.Zaludek dostava posledni dobou poradne zabrat
Únor 28, 200916 r To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet!
Únor 28, 200916 r Praveze tu jednicku jsem videl,,, ale nemuzu si ted vybavit kde to je fuk ., Je to z vwvortex.com
Únor 28, 200916 r DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi Ahoj Peťo, neboj, jedna láhev Irsai Olivera už padla...
Únor 28, 200916 r To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet! 90 kg mám taky a neřeším to. Ale každopádně jsem jedl naposledy v 15:30 a pokračovat budu až ráno...
Únor 28, 200916 r To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet! Kolik meříš ?
Únor 28, 200916 r Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus
Únor 28, 200916 r Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus Já mám o 10 cm více...
Únor 28, 200916 r Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus Tak to asi zadnej spravnej chlap ... ja mam 185cm a 88kg ,..ale fyzicka posledni dobou zadna
Únor 28, 200916 r dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu
Únor 28, 200916 r dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu Zdravím tě !
Únor 28, 200916 r dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu Zdar jak Brno... Jj, R32 je mazloidní...
Únor 28, 200916 r Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi
Únor 28, 200916 r Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi Dobrou i tobě !
Únor 28, 200916 r :smich: zdar jak BRNO jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami
Únor 28, 200916 r :smich: zdar jak BRNO Zdar jak Brno je v práci standartní pozdrav... Mimo to to mám na mašině napsaný asi šestkrát...
Únor 28, 200916 r :smich: zdar jak BRNO jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami Nene ... R32 pouze stala u baraku vyuzil jsem trosku i atmosfery pro zimni foceni Ale na VR6 bych mel zalusk .... tady jedna kamosova
Únor 28, 200916 r jeronymo: tak ta je luxusni kolik to ma KW? nedavno jsem nad tim premyslel to bude 2.8 ne? spidi: kde delas? na cnc?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.