Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 wrccko a jero: díky kluci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Myslím, že s jedničkou ne, ale je to na více aut z VW koncernu... Praveze tu jednicku jsem videl,,, ale nemuzu si ted vybavit kde to je fuk ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dal bych si kus masa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi ale pije ale pomenej wrccko a jero: díky kluci! nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dal bych si kus masa! Taky mam na neco poradnou chut ,ale raci uz nebudu riskovat.Zaludek dostava posledni dobou poradne zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Praveze tu jednicku jsem videl,,, ale nemuzu si ted vybavit kde to je fuk ., Je to z vwvortex.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 DOBRÝ VEČER.Dnes to tu nějak žije,ale málo se pije.a jeden spešl pozdrav-zdar spidi Ahoj Peťo, neboj, jedna láhev Irsai Olivera už padla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet! 90 kg mám taky a neřeším to. Ale každopádně jsem jedl naposledy v 15:30 a pokračovat budu až ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To mi povídej.Zitra ráno jdu na váhu a jestli budu mit k 90 kg tak se nad sebou začnu pořádně zamýšlet! Kolik meříš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 R: myslel som, že si vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Nene.Já jsem malej a pak ty fotky taky hodně zkreslujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus Já mám o 10 cm více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já mám 178 cm ale nejsem ani nechci bejt nějaký model.Jen mě pak sere že třeba nedoběhnu autobus Tak to asi zadnej spravnej chlap ... ja mam 185cm a 88kg ,..ale fyzicka posledni dobou zadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu Zdravím tě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dobry vecer panove... prisel jsem se za vami podivat,vsude toi je mrtvy.. ty R32 nemaji chybu Zdar jak Brno... Jj, R32 je mazloidní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Chlapi jdu skočit šipku do postele.Dobrou noc všem ŠKODOVÁKŮM! p.s ALE I NAŠEMU DEZERTEROVI Jiřikovi Dobrou i tobě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :smich: zdar jak BRNO jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dobru Roman, som vyšší o kúsok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :smich: zdar jak BRNO Zdar jak Brno je v práci standartní pozdrav... Mimo to to mám na mašině napsaný asi šestkrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 :smich: zdar jak BRNO jeronymo ty mas R32?? nebo to jsi nekde vyfotil?? nedavno jsem videl na youtube jak jich tam stoji vedle sebe strasne moc a koren jde s kamerou a kazdy auto ridisc proslapne..vypadalo to drsne,ale nemohu to najit aby jsem se o to podelil svami Nene ... R32 pouze stala u baraku vyuzil jsem trosku i atmosfery pro zimni foceni Ale na VR6 bych mel zalusk .... tady jedna kamosova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jeronymo: tak ta je luxusni kolik to ma KW? nedavno jsem nad tim premyslel to bude 2.8 ne? spidi: kde delas? na cnc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.