Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar jak Brno je v práci standartní pozdrav... ;) Mimo to to mám na mašině napsaný asi šestkrát... ;)

Taky jsem to mel asi 4 roky z5 vyryty na soustruhu :D;)

Vloženo
jeronymo: tak ta je luxusni kolik to ma KW? nedavno jsem nad tim premyslel to bude 2.8 ne?

jj,je to 2.8 128kw ,ale ma tam nejaky upravy.Momentalne se nevi kolik tam muze byt ,ale planujem zajet na brzdu ....

Vloženo

spidi: kryze se Vas nedotkla??? JA uz se fllakam poctive doma :D to delas na klasice?

krozo: no me se VR6 docela libi,sice stara ale je to klasika....srdcovka... ale tim BMW by jsem nepohrdl

Vloženo
Ne, když myslím na mašině, tak jako přímo na mašině... ;)

takze ridiis masinky!!!! uauuu peknyyyy.... ja myslel ze delas nekde ve strojirenstvi.... co jezdis???jezdis moravu i??

Vloženo
to jeronymo: to zajedte ale urco to pojede moc pekne,,... ale ta spotreba....jse zvykly cca na 5l :D

Jede to krasne :) ... A nejlepsi je ,z u takoveho auta nepotrebujes ani radio pac hudbu vydava uz jen samotny motor a vejfuk ;)

Spotreba je tam ted na tech 15-16 no ...

Vloženo
takze ridiis masinky!!!! uauuu peknyyyy.... ja myslel ze delas nekde ve strojirenstvi.... co jezdis???jezdis moravu i??

Strojírenství mám jako zaměstnání, mašinky jako vedlejšák. Jezdím v drtivé většině relaci Brno - Jihlava.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...