Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdar jak Brno je v práci standartní pozdrav... Mimo to to mám na mašině napsaný asi šestkrát... Taky jsem to mel asi 4 roky z5 vyryty na soustruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to uz je na me moc stary désign...ted sem se zas dival v bazecech na to bmw m3 e46 a od 400t se da sehnat ...ale ee csl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jeronymo: tak ta je luxusni kolik to ma KW? nedavno jsem nad tim premyslel to bude 2.8 ne? jj,je to 2.8 128kw ,ale ma tam nejaky upravy.Momentalne se nevi kolik tam muze byt ,ale planujem zajet na brzdu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi: kryze se Vas nedotkla??? JA uz se fllakam poctive doma to delas na klasice? krozo: no me se VR6 docela libi,sice stara ale je to klasika....srdcovka... ale tim BMW by jsem nepohrdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi: kde delas? na cnc? Ne, když myslím na mašině, tak jako přímo na mašině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to jeronymo: to zajedte ale urco to pojede moc pekne,,... ale ta spotreba....jse zvykly cca na 5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Taky jsem to mel asi 4 roky z5 vyryty na soustruhu No pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ne, když myslím na mašině, tak jako přímo na mašině... Vidis a ja''taky''hned myslel na soustruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi: kryze se Vas nedotkla??? JA uz se fllakam poctive doma to delas na klasice? Jestli myslíš u VW, tak hodně, pokud myslíš u ČD, tak ani ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ne, když myslím na mašině, tak jako přímo na mašině... takze ridiis masinky!!!! uauuu peknyyyy.... ja myslel ze delas nekde ve strojirenstvi.... co jezdis???jezdis moravu i?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to jeronymo: to zajedte ale urco to pojede moc pekne,,... ale ta spotreba....jse zvykly cca na 5l Jede to krasne ... A nejlepsi je ,z u takoveho auta nepotrebujes ani radio pac hudbu vydava uz jen samotny motor a vejfuk Spotreba je tam ted na tech 15-16 no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vidis a ja''taky''hned myslel na soustruhy No akorát na té fotce já fotím a pan Vykydal na mašině vypadá, jako by čul najetí do závěje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Romariooo se boji skakat sipky do postele, ze se tady este rozmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tyy jo to je masakr jak prase 15l.... no jakub skodik ladi tu 1.8T a psal ze na plnou ujel 200km aji..takze tomu daval asi sadu... coz jsem sel do kolen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 takze ridiis masinky!!!! uauuu peknyyyy.... ja myslel ze delas nekde ve strojirenstvi.... co jezdis???jezdis moravu i?? Strojírenství mám jako zaměstnání, mašinky jako vedlejšák. Jezdím v drtivé většině relaci Brno - Jihlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 takze delas nekde u masiny a vedlejsek jezdis lokomotivou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Romariooo se boji skakat sipky do postele, ze se tady este rozmysli On čeká, až pokoříme stranu 500... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi ty jsi brnak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 On čeká, až pokoříme stranu 500... :smich: spidi: super vláčik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 No akorát na té fotce já fotím a pan Vykydal na mašině vypadá, jako by čul najetí do závěje... Musel jsem si to overit a fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 takze delas nekde u masiny a vedlejsek jezdis lokomotivou? Ani tak ne, sedím v kvádru jako přímej podřízenej správní radě u VW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 ahaaaaa tak ted v tom mam bordel jak v taknu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi ty jsi brnak? Skoro, kousek na severozápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 On čeká, až pokoříme stranu 500... tak bysme měli zabrat aby se vyspal do růžova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 spidi: super vláčik Díky pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.