Únor 28, 200916 r jen pro zajímavost, hrubej džemík ...jojo kdyz to ma nekdo v rukách Upraveno Únor 28, 200916 r od krozo
Únor 28, 200916 r Tak ,aby se nereklo ,ze tady probirame samy nableskany pecky mam tady neco jinyho ;)
Únor 28, 200916 r to by jsme meli.. tady to vali jak svina... nestacim mackat refresh Horečka sobotni noci
Únor 28, 200916 r jeronymo: tak to je fotka mega luxusni asi si ji dam do mobilu Klidne dej ,jen mi tim udelas radost Dekuju kluci ,,akorat me vzdycky stve ,ze na tech srazech se malokdy podari zachytit auto bez kolem-jdoucich... Upraveno Únor 28, 200916 r od Jeronymo
Únor 28, 200916 r Tak ,aby se nereklo ,ze tady probirame samy nableskany pecky mam tady neco jinyho ;)z ceho má to (se to bojím napsat ) "křídlo"???
Únor 28, 200916 r Tak ,aby se nereklo ,ze tady probirame samy nableskany pecky mam tady neco jinyho ;) RATT jak šlak...
Únor 28, 200916 r jeronymo: to si ty upravoval??rano ji dam do ruhyho notesu a poslu si ji pores BT do founu je fak´t luxusni a me moc zaujala spidi:co tak brzo?????
Únor 28, 200916 r Dekuju kluci ,,akorat me vzdycky stve ,ze na tech srazech se malokdy podari zachytit auto bez kolem-jdoucich... To je docela normál...
Únor 28, 200916 r jeronymo: to si ty upravoval??rano ji dam do ruhyho notesu a poslu si ji pores BT do founu je fak´t luxusni a me moc zaujala jj ciste ma prace Predchvili narychlo spiplany tak je to mozna az moc dokuceny,,ale jinac,,na mensim formatu to bude si myslim ok .)
Únor 28, 200916 r Krozo - to je,,zahrádka no jo vidis, sem zapomnel ze se to vubec delalo dozadu. a stim spanim - dobře ty
Únor 28, 200916 r Ratt style to je moje " ;) .... Myslím zrovna včera jsem prohlížel pár VW busů T1 v RATTu...
Únor 28, 200916 r To je docela normál... Tjn,,nemuzu mit vsecko ....Ale nekdy by se trocha soukromi hecla
Únor 28, 200916 r Do depa, předávačka mašiny na výkon... masiny na vykon??jako brzdy???jdes s autem na brzdu??a nebo nekde predavas brzdu?
Únor 28, 200916 r masiny na vykon??jako brzdy???jdes s autem na brzdu??a nebo nekde predavas brzdu? Na výkon ve službě, jako ježdění v daný den...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.