jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kolik může stát celej umělej chrup ? hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Na hovno... To né ale měl by jít na panáka páč mu to asi leze kam by nemělo. Takový blbý nápady jako abstinence Ovšem pokud to nechtěl napsat takto : " no jo,a to jsem chtěl vážně absint " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kolik může stát celej umělej chrup ? nevim ale otec uz to skoro ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě ja uz mam vytahanejch nervu... ale pakna prace co? :kuk: :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě Jj, já chodím tak 1x za 2 měsíce, nic mě nebolí, pak mě to tam MUDr. rozmrdá tym svym šperhákem netuningovým a 2 dny se kliudně nemůžu nažrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 hodně S tím počítám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ovšem pokud to nechtěl napsat takto : " no jo,a to jsem chtěl vážně absint " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 S tím počítám... Moje mamka už do zubů narvala pěknej ranec.Nějaká ojetina by za to asi byla.Ale nenaděláš nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kucí absint nepiju,já ujíždím na okeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý No vida... Já Ti říkal hned v úvodu, že jsi zvolil pro svý předsevzetí blbý téma. Měl sis dát jiný, třebaáá... nebudu šukat holky po padesátce... nééébóóóó... nebudu olizovat zaschlý sperma na veřejných toaletách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak holku po padesátce jsem ještě neměl a sperma vážně nevím jak chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak to vidím na pár panáků Kapitána Morgana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak to bude Morganovej večírek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně jojo,taky se mi líbí,teda až na tu barvu,tu moc nemusím.Ještě mě zaujalo tohle Mondeo,ale není to všehrab http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=161770 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně Njn, až se naseru, tak si nechám udělat umělý jako má Kája Gott a bude po prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 tak to bude Morganovej večírek Jojo,kapinán je dobrej kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ještě mám na vás kluci jednu otázečku,cena za moji Fábii 209000 je dobrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý :smich: pockeeeej razim s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 spidi, umělej chrup žádná sranda, známej má 3 roky komplet, na hafo titanovejch šroubech, dělali mu to na nějaký klinice v Hradci no a pouze za 200 litrů jirko, okta má fakt hnusnou barvu a je hnusnější než moje zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jojo,kapinán je dobrej kámoš jej to bych chtel tktez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ještě mám na vás kluci jednu otázečku,cena za moji Fábii 209000 je dobrá? kdyby jsi měl pod sto tisíc, najeto, tak už ji mám u sebe, ale cenovku máš dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ještě mám na vás kluci jednu otázečku,cena za moji Fábii 209000 je dobrá? To bych ji musel prolézti, abych Ti na to odpověděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.