Leden 8, 200916 r A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě
Leden 8, 200916 r Autor Na hovno... To né ale měl by jít na panáka páč mu to asi leze kam by nemělo. Takový blbý nápady jako abstinence Ovšem pokud to nechtěl napsat takto : " no jo,a to jsem chtěl vážně absint "
Leden 8, 200916 r A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě ja uz mam vytahanejch nervu... ale pakna prace co? :kuk: :kuk:
Leden 8, 200916 r A to jsem byl dneska u zubaře,musel mi vytáhnout z jednoho zubu nervy a vyplnit kanálky no a teď to nějak přichází k sobě Jj, já chodím tak 1x za 2 měsíce, nic mě nebolí, pak mě to tam MUDr. rozmrdá tym svym šperhákem netuningovým a 2 dny se kliudně nemůžu nažrat...
Leden 8, 200916 r paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý
Leden 8, 200916 r S tím počítám... Moje mamka už do zubů narvala pěknej ranec.Nějaká ojetina by za to asi byla.Ale nenaděláš nic
Leden 8, 200916 r paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý No vida... Já Ti říkal hned v úvodu, že jsi zvolil pro svý předsevzetí blbý téma. Měl sis dát jiný, třebaáá... nebudu šukat holky po padesátce... nééébóóóó... nebudu olizovat zaschlý sperma na veřejných toaletách...
Leden 8, 200916 r u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně
Leden 8, 200916 r u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně jojo,taky se mi líbí,teda až na tu barvu,tu moc nemusím.Ještě mě zaujalo tohle Mondeo,ale není to všehrab http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=161770
Leden 8, 200916 r u zubařky jsem byl před rokem po pěti letech prskala jako křeček, votevřel sem hubu, zase jí zavřel a šel domu Zase ji 5 let nemíním navštívit. zuby nikdy nebolely, ani jeden kaz, takže nevím o čem mluvíte Jirko, ta oktule je fajnová , cenu bych viděl tak o 20 až 30 méně Njn, až se naseru, tak si nechám udělat umělý jako má Kája Gott a bude po prdeli...
Leden 8, 200916 r paráda,tak jsem volal kámošovi a razíme.Tak jsem to pánové vydržel od pondělka......no co,na začátek dobrý :smich: pockeeeej razim s tebou
Leden 8, 200916 r spidi, umělej chrup žádná sranda, známej má 3 roky komplet, na hafo titanovejch šroubech, dělali mu to na nějaký klinice v Hradci no a pouze za 200 litrů jirko, okta má fakt hnusnou barvu a je hnusnější než moje zelená
Leden 8, 200916 r Ještě mám na vás kluci jednu otázečku,cena za moji Fábii 209000 je dobrá? kdyby jsi měl pod sto tisíc, najeto, tak už ji mám u sebe, ale cenovku máš dobrou
Leden 8, 200916 r Ještě mám na vás kluci jednu otázečku,cena za moji Fábii 209000 je dobrá? To bych ji musel prolézti, abych Ti na to odpověděl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.