Únor 28, 200916 r Jj ma kombajna v O1 no ... Nevim kde je splasil ,on je takove tajnustkar ,ti jen tak neco nepovi Ale udelat si vylet do D ,treba bys mel stesti .) to nee to ja se jenom tak ptam vis co,protoze jsem se o nich dozvedel az tu na foru,do te doby jsem nevedel ze se neco takovyho delaaa
Únor 28, 200916 r tak neco z ceske kuchyně ...a du si namazat chleba s máslem :smich: mňam také jedlo teraz o polnoci?
Únor 28, 200916 r krozo si dava do briiska.... ty jo ja na to dostal chut a tak to splachnout piviskem...
Únor 28, 200916 r spidi: to je nejakem monster truck??? vzdau ma nejaky velky pneu??? To dělá to natelení dlouhým ohniskem, jináč je to normál 205/50 R17
Únor 28, 200916 r hosani valim taky na kute...zitra me ceka vylet na kole do bilovic.... tak vam dekuji za prijemne straveny vecer... dobrou
Únor 28, 200916 r hosani valim taky na kute...zitra me ceka vylet na kole do bilovic.... tak vam dekuji za prijemne straveny vecer... dobrou Dobrou...
Únor 28, 200916 r balim to uz taky, po dnesku mam dost (13h na netu je fakt dost), tak sa majte a dobrou
Únor 28, 200916 r hosani valim taky na kute...zitra me ceka vylet na kole do bilovic.... tak vam dekuji za prijemne straveny vecer... dobrou Taky ti preju dobrou noc
Únor 28, 200916 r ...a na to jidlo sem mel tohle ted bych dal este to pivo a cigo...a nemam ani jedno tak dobrou skodovaci
Březen 1, 200916 r Dobré ráno kamarádi, hlasím se vám z úřadu, ještě trochu papírování a můžu vyrazit do víru velkoměsta...
Březen 1, 200916 r Dobre kuci.Co dneska budete podnikat? Zdarec Dneska to viim na nejaky relax na chalupe nebo zustanu doma ... jeste nevim .Mohlo by slunko alespon trosku vylezt,bych si skocil neco pofotit ....
Březen 1, 200916 r Dobré ránko.Tak já musim vytáhnout popelnici a rozhodně jit vyluxovat autí protože za chvilku bych tam mohl sázet brambory...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.