maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dobré ránko.Tak já musim vytáhnout popelnici a rozhodně jit vyluxovat autí protože za chvilku bych tam mohl sázet brambory... Vidis..... vedlejsak jak vysity ...ty brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Maros: to vypadá zajimavě.Škoda že to mám tak daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Bré Romane .... Takybych se mel uz pustit do nejakyho provizorniho uklidu ,ale nema to moc cenu,ted je vsude toho posypu ,šterku ,sracek ...bylo by to conevidet to samy tak si asi pockam az to zmizi vsecko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Čau Jero.Ale já chci udělat jen vnitřek.Už se na to nemužu dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mari ,by ses mohl zajet podivat do Czudka v Navsi ) taky tam ma par vojenskych vozitek trba by predvedl nejakou jizdu .).... Ale musi to vypada zajimave jak si hrajou ve snehu .,, Videliste ted ve spravach toho borce co si na jeepka dal pasy misto kol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jero: jinak jsem dnes vlez na váhu...a mám 87 kg.Hnus velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Čau Jero.Ale já chci udělat jen vnitřek.Už se na to nemužu dívat. Jj,o vnitrku mluvim ,,porad se tam ten bordel nosi v podrazce .... Na exterier uz prestavam mit chut pac je tam po zime tolik odrenin a kaj jakych ryh ,,uff To je dobra vaha,,,,T je ta svalova hmota Kruci,koukam....dneska se pokusim zautocit na prispevek s poradovym cislem 7000 Editováno: 1. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mari ,by ses mohl zajet podivat do Czudka v Navsi ) taky tam ma par vojenskych vozitek trba by predvedl nejakou jizdu .)....Ale musi to vypada zajimave jak si hrajou ve snehu .,, Videliste ted ve spravach toho borce co si na jeepka dal pasy misto kol ? JJ,vim ze to tam ma.Uz jsem tam koula z poza plotu na ty kusy...je to paradicka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To ja mam kuci caa 70-72 kg jsem podle vas uplny chvistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 JJ,vim ze to tam ma.Uz jsem tam koula z poza plotu na ty kusy...je to paradicka..... To je vončo ... ma jich tam hodne,akorat by se to mohlo torsku poopravit .Ma toho hodne moc kdyby se to porepasovalo neaky muzeum by z toho melo radsot.,,, Pno vedle toho vrakace to vypada zajimave ... Jinac 70 kilo je taky dobra vaha vsak ,typicka atleticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 atlet mucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ale no ... Sakra,,na dnesek hlasili pekny teplo,ze ma bejt nejhezci den tydne a zatim nic moc.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ale byl jsem jen na skok venku a zda se tam celkem teplo. Ted jsem dokoukal Ztracene a jdu se zvelebit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Uvidim jak bude na horach : ) Zvelebit panecku ,,nerikej,ze jedes na tanky ..kdovi kde tvy cestickou povedou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak mám vyluxováno celé autí.Podíval jsem se na něj ted pořádně na světle a je to síla...ten lak dostal po zimě pořádně na prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To verim ,,, mas Garaz ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jj,na tanky,ale preci tam nemuzu jit otlaceny od postele a strapaty nic kuci,mizim,pak se objevim,snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mám garáž ale když je hodně sněhu tak parkuju pod pergolou vedle té červené Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jj,na tanky,ale preci tam nemuzu jit otlaceny od postele a strapaty nic kuci,mizim,pak se objevim,snad jasne ... tak zatim .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mám garáž ale když je hodně sněhu tak parkuju pod pergolou vedle té červené Fabie. Jasny,ale ono to nepomuze no ,,,,V zime si to vztdycky vytrpi svoje ... Jsem zvedav co se vsecko po zime na aute objevi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdar kamarádi, jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Spidi: Ty máš v mašině noutase nebo jak to děláš když řídiš tak velký stroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Spidi: Ty máš v mašině noutase nebo jak to děláš když řídiš tak velký stroj? 10:40 jsem odstavoval stroj, už sedím pěkně v teple... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já jsem si řikal jak by to šlo když řidíš tu strojovnu zároven psát a řídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já jsem si řikal jak by to šlo když řidíš tu strojovnu zároven psát a řídit Psát se dá i za jízdy, ale musíš u toho sledovat trať a mačkat vézetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.