Březen 1, 200916 r Ovi,Ty bejku jeden.Včera jsi tady chyběl protože Jiřik představoval svou Dacii Logana
Březen 1, 200916 r A jezdíš jenom s nákladem nebo i s lidma? Jen s lidma, s nákladama jezdí looseři od ČD Cargo...
Březen 1, 200916 r Co máte dnes k obědu? Já hlasím že bude bramborovej salát s kuřecima plátkama Kureci korenene masicko na cibulce + nejaky ten dodatek v podobe ryže
Březen 1, 200916 r Ovi,Ty bejku jeden.Včera jsi tady chyběl protože Jiřik představoval svou Dacii Logana zdarek vim - videl jsem i foto - dnes jel nekam k nam sem....
Březen 1, 200916 r Spidi: takže mašinfíra" Hmmm! Tak to muže být docela zábavny zaměstnání. Bohužel ani trochu...
Březen 1, 200916 r nene vcera jsem mel jen 3 pivka takze nejsem bleda tvar... jasny,,jen jsem se snazil stylove reagovat na ty indiany
Březen 1, 200916 r Zdar jak svíčková s knedlíkem... cus pane no dneska mam jako vanoce.. klobas snicl a br. salat !
Březen 1, 200916 r Co máte dnes k obědu? Já hlasím že bude bramborovej salát s kuřecima plátkama prosimte nez se pujdes natlasknou... mas na O2 aktivno coming-leaving home?
Březen 1, 200916 r chces se dat na chov? Ne, právě že potřebuju prodat jednu nevyužitou klec na fógle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.