Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 A jezdíš jenom s nákladem nebo i s lidma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ovi: dobré ráno! Jako živej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdar kamarádi, jsem zde... zdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 baf indiani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ovi,Ty bejku jeden.Včera jsi tady chyběl protože Jiřik představoval svou Dacii Logana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 A jezdíš jenom s nákladem nebo i s lidma? Jen s lidma, s nákladama jezdí looseři od ČD Cargo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 baf indiani Zdar jak svíčková s knedlíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Spidi: takže mašinfíra" Hmmm! Tak to muže být docela zábavny zaměstnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Co máte dnes k obědu? Já hlasím že bude bramborovej salát s kuřecima plátkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 baf indiani Vítej bledá tváři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Co máte dnes k obědu? Já hlasím že bude bramborovej salát s kuřecima plátkama Kureci korenene masicko na cibulce + nejaky ten dodatek v podobe ryže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ovi,Ty bejku jeden.Včera jsi tady chyběl protože Jiřik představoval svou Dacii Logana zdarek vim - videl jsem i foto - dnes jel nekam k nam sem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Vítej bledá tváři nene vcera jsem mel jen 3 pivka takze nejsem bleda tvar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Spidi: takže mašinfíra" Hmmm! Tak to muže být docela zábavny zaměstnání. Bohužel ani trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nene vcera jsem mel jen 3 pivka takze nejsem bleda tvar... jasny,,jen jsem se snazil stylove reagovat na ty indiany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zdar jak svíčková s knedlíkem... cus pane no dneska mam jako vanoce.. klobas snicl a br. salat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jasny,,jen jsem se snazil stylove reagovat na ty indiany jasna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Co máte dnes k obědu? Já hlasím že bude bramborovej salát s kuřecima plátkama prosimte nez se pujdes natlasknou... mas na O2 aktivno coming-leaving home? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jdu na O .... zachvili jsem z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak vsichni jsou uz pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak po O ,,proizdel jsem fotky a docela bych si po o lehnul jak u tedlete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Chlapi, nechová tady někdo z vás opeřené dravce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Chlapi, nechová tady někdo z vás opeřené dravce...? chces se dat na chov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 chces se dat na chov? Ne, právě že potřebuju prodat jednu nevyužitou klec na fógle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak ja bohuzel klec nepotrebuju jedine na mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.