Březen 1, 200916 r tak ja bohuzel klec nepotrebuju jedine na mladou Ta by šlo, je to 175 x 90 x 70cm...
Březen 1, 200916 r Zdar jak Starobrno... :smich: :smich: to b y jsem si dal po obydku,jsem si dal jitrnicku a prejt pekne s chlebickema aaji by jsem to spplachl
Březen 1, 200916 r :smich: :smich: to b y jsem si dal po obydku,jsem si dal jitrnicku a prejt pekne s chlebickema aaji by jsem to spplachl Ale jedenáctkou Medium, desítka mě neleze...
Březen 1, 200916 r Ale jedenáctkou Medium, desítka mě neleze... desitka je na ziiizu a je to takova vodicka ta jedenacka je o necem ineeeeemmmmm
Březen 1, 200916 r čus prdi tak co ten Jirka, už sem dal fotku svýho novýho BMW 1 v krásný bílý barvičce ?
Březen 1, 200916 r cus draku! jo daval myslim vcera - no loganista dnes jel smerem k nam a nestavi se....
Březen 1, 200916 r Ahoj klucí, tak od včera mam doma 2válcovou HTP-mrdku co se klepe jak ratlík a nejede:) (odesla zap. cívka na 1.válci)
Březen 1, 200916 r on jede sem a nestaví se jo, to je prevít. myslim ze Ceska LIpa nebo tak nejak.... previt
Březen 1, 200916 r Ahoj klucí, tak od včera mam doma 2válcovou HTP-mrdku co se klepe jak ratlík a nejede:) (odesla zap. cívka na 1.válci) to se da rychle opravit ne?
Březen 1, 200916 r to se da rychle opravit ne? jj dá se to rychle opravit, ale nasralo mě to, stalo se mi to kousek od baráku, ale stát se mi to někde dál, je to na odtah....
Březen 1, 200916 r tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidí Luky: to se dá 700 za cífku
Březen 1, 200916 r tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidíLuky: to se dá 700 za cífku je to lump a zaslouzil by na holou
Březen 1, 200916 r tak ten Jirka je zloun, to se mohl stavit a vokázat, jestli teda nemá plný auto lidí včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) Upraveno Březen 1, 200916 r od lukyssek
Březen 1, 200916 r tak opravit at zase litas zítra měním preventivně všechny 3 cívky(ty dvě starý dobrý zustanou v zásobě)...auto potřebuju, jezdím denně
Březen 1, 200916 r včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) já jich potkal cca před 14 dnama kamion
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.