O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zatrest by nám měl koupit ruma lahev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) jj jsem zvedav jak to vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 lahev litrovku z božího Božkova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jsem opet tady. Dneska cestou smer Opava ,jsem v Ostrave take potkal bile BMWu,bez znacek Bylo mi jasne vo co go Jinak dneska bylo na slunicku pekne teplicko,jen co je pravda a tanky se prohanely kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zdarek § jsi se byl projet tankem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 takže to bylo fajn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Už jsem zase tady, odpoledne se úplně vyčistila obloha a vysvitlo sluníčko, tak jsem udělal první jarní generální úklid v oktávečce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nechcete mi nekdo privist neco k jidlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Už jsem zase tady, odpoledne se úplně vyčistila obloha a vysvitlo sluníčko, tak jsem udělal první jarní generální úklid v oktávečce... zdarek no taky bych potreboval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 nechcete mi nekdo privist neco k jidlu? dovezu, řekni co bys rád:)...kolik platíš za cestu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 zdarekno taky bych potreboval..... No popravdě už to bylo naprosto neúnosný, úplně jsem se za ten interiér styděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 úklid už mám za sebou asi 3 tejdny a je to pořád jako ze škatulky ovi: tobě doma došel rum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 dovezu, řekni co bys rád:)...kolik platíš za cestu??? ty brdo treba svickovou .... a s 10 knedlama..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 úklid už mám za sebou asi 3 tejdny a je to pořád jako ze škatulky ovi: tobě doma došel rum? no rum jeste ne ale jist musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 OVI: to by mě zajímalo kde bych to v nedeli večer tohle jidlo sehnal...docela by mě i zajímalo za jak dlouho by tam ten muj 2-válec dojel do Bolky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 e-e ještě kus dál za Bolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak na to už je 2-válec slabej:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ty brdo treba svickovou .... a s 10 knedlama..... Tak té mám ještě od oběda habakuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak té mám ještě od oběda habakuk... GRRRRRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 OVI: to by mě zajímalo kde bych to v nedeli večer tohle jidlo sehnal...docela by mě i zajímalo za jak dlouho by tam ten muj 2-válec dojel do Bolky:) bys dotlacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ovi: jojo, včera jsem tlačil cca 300m do garáže, vydávalo to šílený zvuky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Svickovu sezenes v Tescu.. ten jejich polotovar... :/ a knedliku tam je ale myslim 8.. takove male.. kdysi sem to jedl... neni to nic extra ale tak kdyz je hlad a nouze a nechce se ti nic delat tak i polotovar z Tesca dobry:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no byly klobasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem zase tady .... Zdárec všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ovi: radši vymysli, kdy skočíme na "jedno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.