Březen 1, 200916 r včera večer jsem tady u nás potkal dvě nový bílý na pumpě, hned jsem věděl která bije:) jj jsem zvedav jak to vypada...
Březen 1, 200916 r jsem opet tady. Dneska cestou smer Opava ,jsem v Ostrave take potkal bile BMWu,bez znacek Bylo mi jasne vo co go Jinak dneska bylo na slunicku pekne teplicko,jen co je pravda a tanky se prohanely kolem
Březen 1, 200916 r Už jsem zase tady, odpoledne se úplně vyčistila obloha a vysvitlo sluníčko, tak jsem udělal první jarní generální úklid v oktávečce...
Březen 1, 200916 r Už jsem zase tady, odpoledne se úplně vyčistila obloha a vysvitlo sluníčko, tak jsem udělal první jarní generální úklid v oktávečce... zdarek no taky bych potreboval.....
Březen 1, 200916 r nechcete mi nekdo privist neco k jidlu? dovezu, řekni co bys rád:)...kolik platíš za cestu???
Březen 1, 200916 r zdarekno taky bych potreboval..... No popravdě už to bylo naprosto neúnosný, úplně jsem se za ten interiér styděl...
Březen 1, 200916 r úklid už mám za sebou asi 3 tejdny a je to pořád jako ze škatulky ovi: tobě doma došel rum?
Březen 1, 200916 r dovezu, řekni co bys rád:)...kolik platíš za cestu??? ty brdo treba svickovou .... a s 10 knedlama.....
Březen 1, 200916 r úklid už mám za sebou asi 3 tejdny a je to pořád jako ze škatulky ovi: tobě doma došel rum? no rum jeste ne ale jist musim
Březen 1, 200916 r OVI: to by mě zajímalo kde bych to v nedeli večer tohle jidlo sehnal...docela by mě i zajímalo za jak dlouho by tam ten muj 2-válec dojel do Bolky:)
Březen 1, 200916 r ty brdo treba svickovou .... a s 10 knedlama..... Tak té mám ještě od oběda habakuk...
Březen 1, 200916 r OVI: to by mě zajímalo kde bych to v nedeli večer tohle jidlo sehnal...docela by mě i zajímalo za jak dlouho by tam ten muj 2-válec dojel do Bolky:) bys dotlacil
Březen 1, 200916 r Svickovu sezenes v Tescu.. ten jejich polotovar... :/ a knedliku tam je ale myslim 8.. takove male.. kdysi sem to jedl... neni to nic extra ale tak kdyz je hlad a nouze a nechce se ti nic delat tak i polotovar z Tesca dobry:P
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.