Březen 1, 200916 r ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit jirka3: ty prevíte, jakto že jsi se tu nezastavil vokázat bmw
Březen 1, 200916 r ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit zejtra se dohodnem v praci....
Březen 1, 200916 r zdarel loganisto! kde jsi dnes byl? Byl jsem se projet a nejak z toho auta nemuzu vylizt Už mám najeto 300 km a zatím bomba
Březen 1, 200916 r ovi: nějaakej den by to chtělo nastřelit a dát vědět zbytkovejm ať se mohou zařídit jirka3: ty prevíte, jakto že jsi se tu nezastavil vokázat bmw mazal jssem na sever a vezl jsem mamku.Stavim se nekdy bez ni
Březen 1, 200916 r ahá, tak to jo, by mamka neměla pochopení jen, aby to ještě vonělo novotou, si trochu zafetuju
Březen 1, 200916 r ahá, tak to jo, by mamka neměla pochopení jen, aby to ještě vonělo novotou, si trochu zafetuju vůně je parádní.Ale už ho budu muset vevnitř trochu vypucovat.Sestřenky špunti se chtěli projet a trochu okopali sedačky
Březen 1, 200916 r to znám, děti leda v igelitu zabalený Ale tak co naděláš.Naštěstí mají sedadla zezadu plast
Březen 1, 200916 r CHALANI MÁM NA VÁS DOTÁZEK!!!! SPÍŠE SE TO TÝKÁ TEĎ PRAŽÁKŮ!!!! POTŘEBOVAL BYCH TEĎ NOUZOVĚ SEHNAT BYTEČEK PRO DVA V PRAZE ZATÍM PODNÁJEM...NEVÍTE PŘES ZNÁMÉHO, NEBO SNAD VY SAMI O NĚČEM????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.