Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Něco podobného shání Lukyn.Mrkni na realitky v Praze,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No nouzovej podnájem na přechodnou dobuse sehnat v Praze dá, ale něco na delší dobu za slušných podmínek se moc nedá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde .... no nic jiného mi nezbude, hledat ptát se.... díky za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pernikář: 16 tisic? Ty wole-to neni možny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no bohužel... je to tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak bohemka slavka 0:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe 16ku? FUJ to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To bydlení je fakt problém a tak držím palce chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 tak jasné, vždy to dopadne nějakým směrem ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 mp hlavne aby dobrym.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no tak to je přání asi všech, ale takový je život vždy před nás postaví nějakou překážku, já si říkám vždy že bez překážek by život byl nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jsem koukal na střepiny a na pěstiče marihuany mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jsem koukal na střepiny a na pěstiče marihuany mazec.... taky taky ... mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jak si borec ve svém pokoji topil dřevem a svítil ohněm kdyby si tam natáhl proud tak by jim to už spadlo přetížil by sít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to jo a zralo mu to denne jako vic jak 10 rod. domku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to jsou blázni.... tolik investic do zařízení a výsledek takovej je že lapnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Taky jsem na to koukal...a kdo je odhalil??? no!!! ČEZáci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Taky jsem na to koukal...a kdo je odhalil??? no!!! ČEZáci!!! s tema pristrojema by to dokazal kazdej ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony , ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 to jsou blázni.... tolik investic do zařízení a výsledek takovej je že lapnou... dobre jim tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony , ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek to budou hulit v cezu jeste 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Kluci ale nechci Vám kazit radst ale to neni jen o přístrojich...ale to už je tenkej led a o tom bych nerad mluvil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 se podělili s poldama a poldové to budou prodávat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.