Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Něco podobného shání Lukyn.Mrkni na realitky v Praze,ne?

No nouzovej podnájem na přechodnou dobuse sehnat v Praze dá, ale něco na delší dobu za slušných podmínek se moc nedá.....

:feve: pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe ;)

Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde ....

Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde ....

no nic jiného mi nezbude, hledat ptát se.... díky za podporu :)

Pernikář: 16 tisic? Ty wole-to neni možny!

:( no bohužel... je to tak....

tak bohemka slavka 0:0

:feve: pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe ;)

16ku? FUJ to je hnus

To bydlení je fakt problém a tak držím palce chlape.

tak jasné, vždy to dopadne nějakým směrem :smich:.....

mp hlavne aby dobrym....

no tak to je přání asi všech, ale takový je život vždy před nás postaví nějakou překážku, já si říkám vždy že bez překážek by život byl nuda...

jsem koukal na střepiny a na pěstiče marihuany mazec.... :smich:

jsem koukal na střepiny a na pěstiče marihuany mazec.... :smich:

taky taky ... mazec....

jak si borec ve svém pokoji topil dřevem a svítil ohněm kdyby si tam natáhl proud tak by jim to už spadlo přetížil by sít :smich:

to jo a zralo mu to denne jako vic jak 10 rod. domku.....

to jsou blázni.... tolik investic do zařízení a výsledek takovej je že lapnou...

Taky jsem na to koukal...a kdo je odhalil??? no!!! ČEZáci!!! :palec2:

Taky jsem na to koukal...a kdo je odhalil??? no!!! ČEZáci!!! :palec2:

s tema pristrojema by to dokazal kazdej ne?

také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony :smich:, ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek :)

to jsou blázni.... tolik investic do zařízení a výsledek takovej je že lapnou...

dobre jim tak

také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony :smich:, ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek :)

to budou hulit v cezu jeste 3 roky :)

Kluci ale nechci Vám kazit radst ale to neni jen o přístrojich...ale to už je tenkej led a o tom bych nerad mluvil...

se podělili s poldama a poldové to budou prodávat dál :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.