Březen 1, 200916 r No nouzovej podnájem na přechodnou dobuse sehnat v Praze dá, ale něco na delší dobu za slušných podmínek se moc nedá.....
Březen 1, 200916 r pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe
Březen 1, 200916 r Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde ....
Březen 1, 200916 r Vsak neztracej nadeji,,treba se neco najde .) ... Ikdyz v ty Praze je to drobatko tezsi nez kdekoliv jinde .... no nic jiného mi nezbude, hledat ptát se.... díky za podporu
Březen 1, 200916 r pff ty vole.... na reality to je děs v Praze.... sám teď platím nájem 16 000,- starám se o bráchu a mámu po takových trablech v rodině a přítule tam u ní je to také na draka k sobě si jí vzít nemůžu byt je malej pro tři tak akorát a rád bych s přítulí byl sám....ale pochopitelně koukám.. přes známe kamarády se přeci shání o něco lépe 16ku? FUJ to je hnus
Březen 1, 200916 r no tak to je přání asi všech, ale takový je život vždy před nás postaví nějakou překážku, já si říkám vždy že bez překážek by život byl nuda...
Březen 1, 200916 r jak si borec ve svém pokoji topil dřevem a svítil ohněm kdyby si tam natáhl proud tak by jim to už spadlo přetížil by sít
Březen 1, 200916 r Taky jsem na to koukal...a kdo je odhalil??? no!!! ČEZáci!!! s tema pristrojema by to dokazal kazdej ne?
Březen 1, 200916 r také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony , ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek
Březen 1, 200916 r to jsou blázni.... tolik investic do zařízení a výsledek takovej je že lapnou... dobre jim tak
Březen 1, 200916 r také jsem si chtěl do tebe hned píchnout, takhle kazit kšefty za miliony , ale musím říci že máte pěkné věcičky.. jen by mě zajímal osud těch kytek to budou hulit v cezu jeste 3 roky
Březen 1, 200916 r Kluci ale nechci Vám kazit radst ale to neni jen o přístrojich...ale to už je tenkej led a o tom bych nerad mluvil...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.