Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

Jinak mi ode dneška řikejte PRASE! Ted jsem sežral žebra a hodil do sebe jednu plzen.No prostě hovado hnusny!

buď úplně v klidu já dnes spapal osm velkých kuřecích řízků :feve: při mé výšce 190cm a váze 91 kg to je možná i nadváha.. podle nějakých odvozených tabulek co jsem někde četl a viděl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doma mám pevné připojení ale potřebuju rychlé mobilní připojení.Vzal jsem to od O2 a do ted to nemám zaktivované.GPRS už funguje ale je to zatraceně pomalé.CDMA je zatím mimo protože prej na to maji pět pracovních dnu.Chápete to?

No ja ted presne nevim jaky to maji u O2 ,ale od par lidi jsem slysel ,ze v tom maji preknej binec.neni to z my hlavy ja to nemam .

Nechal sis merit signal? ...

Odkaz ke komentáři

Jero: problém v signálu nebude-to vím na stoprocent.Jde o to že na to maji 5 dni a do ted to nezaktivovali. :aggressive:

Odkdy to mas? ... Ve smlouve by melo byt jasne napsano do kdy to bude ... Kdyz to ta dana firma co ti to aktivovala nedodrzi stezuj si .

Nekdy se stane ,ze platis za neco cos v zivote nevyuzil a co ti nefunguje....

Delal jsem to tak i s netem ,zapisoval udaje o rychlosti pripojeni ,kdyz se od pripojeni pohybovala porad o hodne niz nez by mela ,poplatky se musi taky hejbat ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...