Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jinak mi ode dneška řikejte PRASE! Ted jsem sežral žebra a hodil do sebe jednu plzen.No prostě hovado hnusny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Kluci ale nechci Vám kazit radst ale to neni jen o přístrojich...ale to už je tenkej led a o tom bych nerad mluvil... tak jasné jako jsou to kokoti že si mysleli že by je nemohli odhalit.... to je přeci tak nápadné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jinak mi ode dneška řikejte PRASE! Ted jsem sežral žebra a hodil do sebe jednu plzen.No prostě hovado hnusny! buď úplně v klidu já dnes spapal osm velkých kuřecích řízků při mé výšce 190cm a váze 91 kg to je možná i nadváha.. podle nějakých odvozených tabulek co jsem někde četl a viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 no tak ja to balim... jdu do postele.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Der See ruft !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jinak mi ode dneška řikejte PRASE! Ted jsem sežral žebra a hodil do sebe jednu plzen.No prostě hovado hnusny! Spravnej chlap zadny prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 končim, rušim, hotové vyřízené dobrou noc a úspěšný vstup do nového prac. týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 brou, jdu taky chrnět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 buď úplně v klidu já dnes spapal osm velkých kuřecích řízků při mé výšce 190cm a váze 91 kg to je možná i nadváha.. podle nějakých odvozených tabulek co jsem někde četl a viděl mam 193cm a 100kg... tak asi tak mizim mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Ovi , Pernikáři a Bobe ....Dobrou chlapi Editováno: 1. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Je mi těžko kluci...a ted bych si dal zmrzku s karamelovou polevou z Mekáče. Editováno: 1. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Teda ty máš chutě ... Ja bych dal naopak nejakou citronovo,merunkovou,broskvovou treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 mek flary jedině s lentilkama brou kuci (173 cm a 69 kg ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ale ta z Mekáče nemá chybu Jero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mozna me ted navecer odrazuje ten karamel ja moc pred spanim sladky nejim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Kluci,nemá někdo od Vás připojení na internet přes CDMA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 (editace) Chces prejit na bezdratak .) ? ... Editováno: 1. Březen 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jero: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Doma mám pevné připojení ale potřebuju rychlé mobilní připojení.Vzal jsem to od O2 a do ted to nemám zaktivované.GPRS už funguje ale je to zatraceně pomalé.CDMA je zatím mimo protože prej na to maji pět pracovních dnu.Chápete to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jero: sakra prace to jsou krasavcííí.... Da se vubec jeste neco takovyho sehnat? ... myslim T1,T2?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Doma mám pevné připojení ale potřebuju rychlé mobilní připojení.Vzal jsem to od O2 a do ted to nemám zaktivované.GPRS už funguje ale je to zatraceně pomalé.CDMA je zatím mimo protože prej na to maji pět pracovních dnu.Chápete to? No ja ted presne nevim jaky to maji u O2 ,ale od par lidi jsem slysel ,ze v tom maji preknej binec.neni to z my hlavy ja to nemam . Nechal sis merit signal? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 sakra prace to jsou krasavcííí.... Da se vubec jeste neco takovyho sehnat? ... myslim T1,T2?... Jo, dá se, docela jsem koukal, v jak hojné míře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jero: problém v signálu nebude-to vím na stoprocent.Jde o to že na to maji 5 dni a do ted to nezaktivovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jo, dá se, docela jsem koukal, v jak hojné míře... Pac by nebylo spatny si neco takovyho poridit ... Tady v ČR se k,ale nic takovyho nevyskytuje co .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jero: problém v signálu nebude-to vím na stoprocent.Jde o to že na to maji 5 dni a do ted to nezaktivovali. Odkdy to mas? ... Ve smlouve by melo byt jasne napsano do kdy to bude ... Kdyz to ta dana firma co ti to aktivovala nedodrzi stezuj si . Nekdy se stane ,ze platis za neco cos v zivote nevyuzil a co ti nefunguje.... Delal jsem to tak i s netem ,zapisoval udaje o rychlosti pripojeni ,kdyz se od pripojeni pohybovala porad o hodne niz nez by mela ,poplatky se musi taky hejbat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.