Březen 1, 200916 r Pac by nebylo spatny si neco takovyho poridit ... Tady v ČR se k,ale nic takovyho nevyskytuje co .., Kamoš, co dělal u otca v servisu, si teď koupil T2 a bude s tím patrně tvořit něco luxusního...
Březen 1, 200916 r Zitra když to nepujde tak začnu bejt hodně zlej... Tak si dej rozvařenou rejžu zalitou medem a zapíjej to dvanáctkou černým pivem...
Březen 1, 200916 r Zitra když to nepujde tak začnu bejt hodně zlej... uricte bud ... Jak rikam,neni to prdel .NEkeri se nechaj natahnout,ale kdyz jim pripeces taky jim semtam musi zhoret koudel.., Ja bych bral nejspis T1 ,libi se mi vic a do RATTu autko jak delany
Březen 2, 200916 r Dobré ránko z nejkrásnějšího města v Čechách! N stole horká káva a tiramisu...za 15 minut porada...a asi se bude prcat
Březen 2, 200916 r Tak mám umytou hlavu a jsem po poradě... vymytou ne? teda ja alespon vzdycky jsem mel vymytou jak svine....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.