Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zitra když to nepujde tak začnu bejt hodně zlej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Pac by nebylo spatny si neco takovyho poridit ... Tady v ČR se k,ale nic takovyho nevyskytuje co .., Kamoš, co dělal u otca v servisu, si teď koupil T2 a bude s tím patrně tvořit něco luxusního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zitra když to nepujde tak začnu bejt hodně zlej... Tak si dej rozvařenou rejžu zalitou medem a zapíjej to dvanáctkou černým pivem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Zitra když to nepujde tak začnu bejt hodně zlej... uricte bud ... Jak rikam,neni to prdel .NEkeri se nechaj natahnout,ale kdyz jim pripeces taky jim semtam musi zhoret koudel.., Ja bych bral nejspis T1 ,libi se mi vic a do RATTu autko jak delany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak pánové.Je čas jit do sprchy a skočit šipku do postele.Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dobrou ,,at se zitra dari ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dobrou kuci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ránko z nejkrásnějšího města v Čechách! N stole horká káva a tiramisu...za 15 minut porada...a asi se bude prcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Kluci,nemá někdo od Vás připojení na internet přes CDMA? ja jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Baurak čáo: už mě to funguje naštěstí.Jak to máš rychly? Běhá to spolehlivě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jj funguje to v pohode, pokryti to ma dost slusny a rychlost taky neni spatna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 zdarec jak pondeli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 pondeli ..... prace... moc prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 cest praci looooganisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 cest praci looooganisto Zdarec,tak co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nazdarek panove Jdu fotit auti pro Oviho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ahoj kuci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no ani nic jen prace ale tu snad do O zmaknu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Nazdarek panove Jdu fotit auti pro Oviho vyborne! mas mejla ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ahoj kuci :-) cus pane! tak zase prace co? co pivo v tejdnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak mám umytou hlavu a jsem po poradě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 vyborne! mas mejla ze? Jasan, dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak mám umytou hlavu a jsem po poradě... vymytou ne? teda ja alespon vzdycky jsem mel vymytou jak svine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Jasan, dorazil me jeste nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.