Březen 2, 200916 r Brej den vespolek, jak se daří při pondělku? U me dobry,ale za chvilku jedu prihlasit auto,tak jsem zvedavej,kolik tam bude lidi
Březen 2, 200916 r U me dobry,ale za chvilku jedu prihlasit auto,tak jsem zvedavej,kolik tam bude lidi no pondeli..... to nesmis.... MILIONY - TUNY
Březen 2, 200916 r no pondeli..... to nesmis.... MILIONY - TUNY premejslim ze to necham na zitra.Mozna to soupnu kamosovi a bude to bez problemu
Březen 2, 200916 r premejslim ze to necham na zitra.Mozna to soupnu kamosovi a bude to bez problemu no to bys na tom byl o 99% lip - treba ne... uvidis...
Březen 2, 200916 r U me dobry,ale za chvilku jedu prihlasit auto,tak jsem zvedavej,kolik tam bude lidi bude to tam samej novej LOGAN
Březen 2, 200916 r no to bys na tom byl o 99% lip - treba ne... uvidis... Kdyz jsem byl odhlasovat Fabii,tak jsem mel poradovy cislo 350 a na rade bylo teprve 60.Hruza
Březen 2, 200916 r Kdyz jsem byl odhlasovat Fabii,tak jsem mel poradovy cislo 350 a na rade bylo teprve 60.Hruza ty kravo to je presne ono.... TFUJ
Březen 2, 200916 r Ve stredu ho vemu na sraz,teda jestli se uskutecni už se těším, doufám že mi dáš čichnout té vůně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.