Březen 2, 200916 r tak Bauímu by se hodila ta středa, tobě asi taky, mě se hodi určitě, tak což tu středu vyhlásit ofiko tak kdyz jinak nedas... lol
Březen 2, 200916 r amogh už viděl AB je mi to tak nějak šumák.Spíš mě sere jak ji tam připevnit,nechce se mi vrtat do nárazníku
Březen 2, 200916 r prijed ve stredu do MB A někdo mi to tam šlohne .Možná dorazím,jestli budu ještě v ČR.Ale asi bych nepil ,nemam dročkaře
Březen 2, 200916 r Dimi je tu a Dakie je tu za 10 minut. Jsem pro Rozvoj. Dakimu jsem říkal, že před večírkem pro něj klidně zajedu (bydlí za autobusákem) takže se rozpočítejte já půjdu zamluvit stůl
Březen 2, 200916 r Ajajajajaj to vypada jako stredecni party u Rozvoje ... zdravim bando zdarec pane.To zas bude v Bolce nablito
Březen 2, 200916 r Dimi je tu a Dakie je tu za 10 minut.Jsem pro Rozvoj. Dakimu jsem říkal, že před večírkem pro něj klidně zajedu (bydlí za autobusákem) takže se rozpočítejte já půjdu zamluvit stůl Dakiho klidne naberu ... jinak ... Prvý
Březen 2, 200916 r je mi to tak nějak šumák.Spíš mě sere jak ji tam připevnit,nechce se mi vrtat do nárazníku přilepíš oboustrankou, takovou pěnovou vysokou asi 1,5 mm
Březen 2, 200916 r Dakiho klidne naberu ... jinak ... Prvý jedeš s Martinou ? Já jen aby jsi pil jééééé já zapoměl na Petr81, jdu mu cinknout
Březen 2, 200916 r přilepíš oboustrankou, takovou pěnovou vysokou asi 1,5 mm A nespadne to?Drzi pevne?Ten predni naraznik je trochu do oblouku.Jaka je znacka ty oboustranky?
Březen 2, 200916 r jedeš s Martinou ? Já jen aby jsi pil jééééé já zapoměl na Petr81, jdu mu cinknout neee ta bude v Praglu ... asi pít nebudu ... mám to přecijen kus cesty
Březen 2, 200916 r tak prosím, máš šanci se ukázat Asi nee,mam to pak do Práglu daleko,tak abych dojel
Březen 2, 200916 r A někdo mi to tam šlohne .Možná dorazím,jestli budu ještě v ČR.Ale asi bych nepil ,nemam dročkaře ok
Březen 2, 200916 r Jirika a tebe nekde uskladnim treba ve sklepe,to je pro me v opilem stavu petihvezda
Březen 2, 200916 r kdo máte tel na Lukeho (rumovou vílu) tak mu písněte sms, jestli je ještě v čr musím jít něco tvořit, zatím bando
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.