Březen 2, 200916 r tak Petr81 předběžně i s Petrou Petr81 + Petra Dakie Dimi Rum Ovidius Baurak Já sakra.... velka akce...
Březen 2, 200916 r No nic panove,mizim,musim na pojistovnu a mrknout se na inspektorat zdarec a premejslej o strede!!!
Březen 2, 200916 r Jirko, koukám žes pořídil BMW co v tom máš za motor? hoď nějaký foto, nebo už tu je?
Březen 2, 200916 r chlapi domlouvejte rychle, za chvíli mi přijde šéf a mám tu dost práce, bo je začátek měsíce
Březen 2, 200916 r chlapi domlouvejte rychle, za chvíli mi přijde šéf a mám tu dost práce, bo je začátek měsíce VSE PLATI...
Březen 2, 200916 r posledni sezeni s bobajsem - jen na skok...... v tejdnu..... lol rum jako darek.... cornuta kvetina....
Březen 2, 200916 r oki, paráda, dejme tomu nějak na sedmou ovi: já bych se toho nebál, nás nikdo neviděl
Březen 2, 200916 r oki, paráda, dejme tomu nějak na sedmou ovi: já bych se toho nebál, nás nikdo neviděl ok - pekne foto ze?
Březen 2, 200916 r slušivé, se mi líbí zátiší "nealko pivo" a 4 rumíčci ))) presne.... k teto fotce je uplne hrozne dlouha povidka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.