Březen 2, 200916 r A procpak ne? Alkohol ma spoustu kalorii a navrch ti to zarucene dneska driv utece
Březen 2, 200916 r No ja si drze valim sunky doma, ale i tak mi to rychleji utece, to je fakt. jooo taky bych si zavalel uz vcera sem si rikal ze se na to .... Ty ses tu nejakej novej ne ?
Březen 2, 200916 r Jsem, tak trosku Do rad skodofkaru jsem se pridal 19.2. Teda co se tyka vozu... no jo jak tedka u Central Grupu davaj Okty zdarma tak se to tu novotou jen hemží
Březen 2, 200916 r No jo, CG rozdava, O2 rozdava (i kdyz ne Octy)... Ale tu moji bych asi od CG nedostal...
Březen 2, 200916 r No jo, CG rozdava, O2 rozdava (i kdyz ne Octy)... Ale tu moji bych asi od CG nedostal... to je věc druhá
Březen 2, 200916 r V Bolce se bude chlastat a já o tom nevím?? téda to je úroveň zdarek pani streda to jisti... co ty?
Březen 2, 200916 r zdarek panistreda to jisti... co ty? Ahojík Ovi No já - já nevím Jakoby o tom nevím
Březen 2, 200916 r Ahojík Ovi No já - já nevím Jakoby o tom nevím Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet
Březen 2, 200916 r Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet .... a me taky...
Březen 2, 200916 r Udělala by jsi nám radost, kdyby jsi přijela chtěla jsi to tak slyšet Ty jsi mi vždycky rozumněl Ano, přesně tak jsem to chtěla slyšet :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.