Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no to bude zase odpoledne :)

tak jsem to zkouknul a pekne az na ty sedacky to chci presne taky tak ... dik!!

Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? :p

Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? lol

Vloženo
Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? :p

Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? lol

neee :) myslim jako ze i ty kresla mas pekne ale ja to chci bez nich.... normalne "jenom" elegance kresla mam vytapeny a ty necham... :)

me slo hlavne jak vypada ten columbus s facelift. climatronikem a ty cerne listy..... a pekne... :)

Vloženo (editace)

Bylo mi to jasny ;) Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo lol

Ale diky za pochvalu! Taky se mi to moc libi :) Aby taky ne, kdyz jsem si to vybral, co? :)

Editováno: , autor: P.T.
Vloženo
Kluci nevite nekdo kdo by mel levou poloosu na Octavku, dneska rano me prdla. By me jeblo fakt :feve:

bazar-prohledej a nebo dej inzerat - jinak JendaT4 ma dost veci a nebo jELDA-www.cc-autodily.cz

Vloženo
Bylo mi to jasny ;) Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo lol

jasna paka ;)

hele nechces mi dat vyplne dveri? lol nechces ty stribrne? lol to bude asi nejhorsi a "nejlevnejsi" sehnat.... zkusim nejake shopy ... ci mistni cleny....

Vloženo
A nespadne to?Drzi pevne?Ten predni naraznik je trochu do oblouku.Jaka je znacka ty oboustranky?

jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu

Vloženo
jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu

No zrovna taky resim co s RZ, uz jsem vymenil dealerskou podlozku za obyc cernou (reklamu jim teda fakt delat nebudu), ale nevim jestli lepit bez podlozky, sroubovat bez podlozky nebo sroubovat s podlozkou.. Skoro mi prijde, ze ta podlozka se mi tam libi vic nez kdyz je to bez ni. Asi jsem divnej..

Vloženo

tak ono je to na kazdem aute jiny, ja mam taky na aute cisty cerny podlozky jen se znakem skodovky ale taky premyslim jeslti je nenalpit bez podlozek. Moc jsem tomu neveril ale u brachy jsem videl, ze to opravdu vydrzi.

Vloženo

No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku.

Vloženo
No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku.

já mám spz navrtanou vpředu i vzadu bez podložky a přijde mi to jako nej řešení:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...