Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a co teprve tý plachetnici ;)

plachetnici?? To je kdo?? :D trošku mi tady asi něco nedochází :)

Tak rum pomalu mizi... lol

no to bude zase odpoledne :)

tak jsem to zkouknul a pekne az na ty sedacky to chci presne taky tak ... dik!!

plachetnici?? To je kdo?? :D trošku mi tady asi něco nedochází :)

no poplujem ve velkych vlnach plachetnici ;)

andílek: moc krásná fotečka :palec2:
no to bude zase odpoledne :)

tak jsem to zkouknul a pekne az na ty sedacky to chci presne taky tak ... dik!!

Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? :p

Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? lol

Kluci nevite nekdo kdo by mel levou poloosu na Octavku, dneska rano me prdla. By me jeblo fakt :feve:

Myslis tim: "Pekne az na ty sedacky" nebo "az na ty sedacky to chci presne taky tak"? :p

Premyslim co bude na svacinu, kdyz k obedu byl rum... Co poradis tentokrat, Bobiku? lol

neee :) myslim jako ze i ty kresla mas pekne ale ja to chci bez nich.... normalne "jenom" elegance kresla mam vytapeny a ty necham... :)

me slo hlavne jak vypada ten columbus s facelift. climatronikem a ty cerne listy..... a pekne... :)

Bylo mi to jasny ;) Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo lol

Ale diky za pochvalu! Taky se mi to moc libi :) Aby taky ne, kdyz jsem si to vybral, co? :)

Upraveno od P.T.

Kluci nevite nekdo kdo by mel levou poloosu na Octavku, dneska rano me prdla. By me jeblo fakt :feve:

bazar-prohledej a nebo dej inzerat - jinak JendaT4 ma dost veci a nebo jELDA-www.cc-autodily.cz

Bylo mi to jasny ;) Jen bez te interpunkce si to o reakci primo rikalo lol

jasna paka ;)

hele nechces mi dat vyplne dveri? lol nechces ty stribrne? lol to bude asi nejhorsi a "nejlevnejsi" sehnat.... zkusim nejake shopy ... ci mistni cleny....

:palec2: jdu zkouset diky zatim
:palec2: jdu zkouset diky zatim

no nz...... hlavne at to poladis....

A nespadne to?Drzi pevne?Ten predni naraznik je trochu do oblouku.Jaka je znacka ty oboustranky?

jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu

Ovi: To uuurcite :p

Upraveno od P.T.

andílek: moc krásná fotečka :palec2:

Děkuji :)

jj drzit to dobre, bracha to mel na aute asi 3 roky a ani se to nehlo a lital s tim do mycky a bez problemu

No zrovna taky resim co s RZ, uz jsem vymenil dealerskou podlozku za obyc cernou (reklamu jim teda fakt delat nebudu), ale nevim jestli lepit bez podlozky, sroubovat bez podlozky nebo sroubovat s podlozkou.. Skoro mi prijde, ze ta podlozka se mi tam libi vic nez kdyz je to bez ni. Asi jsem divnej..

tak ono je to na kazdem aute jiny, ja mam taky na aute cisty cerny podlozky jen se znakem skodovky ale taky premyslim jeslti je nenalpit bez podlozek. Moc jsem tomu neveril ale u brachy jsem videl, ze to opravdu vydrzi.

No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku.

tak staci to vyzkouset, jak to vypadat bez toho a pak ji muzes prisroubovat kdyz se ti to bude libit

Děkuji :)

jen trochu zlomená v kyčli :p

No ja se ani tak nebojim, ze by to nedrzelo, spis resim tu podlozku. No uvidim, nesjpis ji provrtam, prisroubuju bez podlozky a kdyz se mi to nebude libit, vratim tam jeste i podlozku.

já mám spz navrtanou vpředu i vzadu bez podložky a přijde mi to jako nej řešení:)

Nazdaarek

Ahoj Janinko, jak jdou kšefty?

Ahoooj Bobii nic moc :( Ale za sobotu 300 km na moto - bohuzel jako batoh :(

sem zase tu... byl jsem kontrolovat ... opet od firmy BRUGAL.... Dominikanskej .... a musim rict ze slape jak vino :) byl 3x :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.