Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

My jsme ale ochlastove. Od rana do vecera v Hospode... lol

Upraveno od P.T.

e-e spameři ;)

Chlapi jsem vytočenej jako blázen :aggressive:

Jedu ve dvouproudovce a najednou mi do levého rychlejšího pruhu vjede pomalejší Corsa...co myslíte že bylo dál?

Chlapi jsem vytočenej jako blázen :aggressive:

Jedu ve dvouproudovce a najednou mi do levého rychlejšího pruhu vjede pomalejší Corsa...co myslíte že bylo dál?

velka rana...

no ja ted dokoukal 96 hodin... jeste si dam asi nejakej filmek :) kdyz uz jsem doma a nesedim v knajpe... :)

mek flary jedině s lentilkama lol

brou kuci :)

(173 cm a 69 kg lol )

hmmm tu miliju...

Ovi: ten zmrd šlápnul z ničeho nic na brzdy.

Dobré ránko z nejkrásnějšího města v Čechách! N stole horká káva a tiramisu...za 15 minut porada...a asi se bude prcat :prc:

jak dopadlo prcání :smich: ?? jo a díkes že jsi mou prosbu předal vyšší instanci, které teď jdu svěřit co přesně hledám díky moc kol5

R: rozbil si auto?

Pernikář: nemáš zač.Rádo se stalo a prcaní bylo jet tak jemné...

ty vole Romane to jsi mu měl dát po hubě. Jsou věci, jak říká moje babička, který se prostě nedělaj.

Doufám, že máš káru v cajku.

bry vecer, ovi jakej je ten film taky ho tady mam pripravenej na shlednuti

ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou!

Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus!

Upraveno od Romariooo

Tak co novýho chuligáni?

ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou!

Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus!

ty vole brutus :( zasranej hajzl, kdyby v tom byl sám, měl jsi mu dát pěstí...

Tak co novýho chuligáni?

čus prevíte :) wie gehört bayerische motor werke :D

čus prevíte :) wie gehört bayerische motor werke :D

Es geht :palec2: .Dneska dostal šmmoula SPZetky

Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok.

Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok.

je to šílený co se na silnicích děje taky jeydím každý den dost km a radši už ani nemluvím jsou to hovada

Es geht :palec2: .Dneska dostal šmmoula SPZetky

jakýže SPZ ? :D

kdyby jsi ho praštil, zabouchnul, tak než se vzpamatuje, tak jsi dávno pryč

no jistě facky musí lítat

ale nemusej :)

jen tenhle blb si to echt zasloužil

jakýže SPZ ? :D

Hele jel jsem kolem inspektoratu,tak jsem se stavil tam mrknout,kolik je lidi a ejhle,skoro nikdo tam nebyl.A navic mi pocitac vygeneroval moooc hezkou znacku lol

taky mě jednou jeden mladý klučík v autě tak nasral tak jsem na něj naběhl a on se radši zamkl za oknem byl silnej tak jsem mu urval zrcátko to jsem byl tenkrát hodně vytočenej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.