Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chlapi jsem vytočenej jako blázen :aggressive:

Jedu ve dvouproudovce a najednou mi do levého rychlejšího pruhu vjede pomalejší Corsa...co myslíte že bylo dál?

velka rana...

Vloženo
Dobré ránko z nejkrásnějšího města v Čechách! N stole horká káva a tiramisu...za 15 minut porada...a asi se bude prcat :prc:

jak dopadlo prcání :smich: ?? jo a díkes že jsi mou prosbu předal vyšší instanci, které teď jdu svěřit co přesně hledám díky moc kol5

Vloženo (editace)

ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou!

Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus!

Editováno: , autor: Romariooo
Vloženo
ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou!

Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus!

ty vole brutus :( zasranej hajzl, kdyby v tom byl sám, měl jsi mu dát pěstí...

Vloženo
Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok.

je to šílený co se na silnicích děje taky jeydím každý den dost km a radši už ani nemluvím jsou to hovada

Vloženo
Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok.

kdyby jsi ho praštil, zabouchnul, tak než se vzpamatuje, tak jsi dávno pryč

Vloženo
jakýže SPZ ? :D

Hele jel jsem kolem inspektoratu,tak jsem se stavil tam mrknout,kolik je lidi a ejhle,skoro nikdo tam nebyl.A navic mi pocitac vygeneroval moooc hezkou znacku lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...