P.T. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) My jsme ale ochlastove. Od rana do vecera v Hospode... Editováno: 2. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 e-e spameři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chlapi jsem vytočenej jako blázen Jedu ve dvouproudovce a najednou mi do levého rychlejšího pruhu vjede pomalejší Corsa...co myslíte že bylo dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chlapi jsem vytočenej jako blázen Jedu ve dvouproudovce a najednou mi do levého rychlejšího pruhu vjede pomalejší Corsa...co myslíte že bylo dál? velka rana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no ja ted dokoukal 96 hodin... jeste si dam asi nejakej filmek kdyz uz jsem doma a nesedim v knajpe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 mek flary jedině s lentilkama brou kuci (173 cm a 69 kg ) hmmm tu miliju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ovi: ten zmrd šlápnul z ničeho nic na brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Dobré ránko z nejkrásnějšího města v Čechách! N stole horká káva a tiramisu...za 15 minut porada...a asi se bude prcat jak dopadlo prcání ?? jo a díkes že jsi mou prosbu předal vyšší instanci, které teď jdu svěřit co přesně hledám díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 R: rozbil si auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Pernikář: nemáš zač.Rádo se stalo a prcaní bylo jet tak jemné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ty vole Romane to jsi mu měl dát po hubě. Jsou věci, jak říká moje babička, který se prostě nedělaj. Doufám, že máš káru v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 bry vecer, ovi jakej je ten film taky ho tady mam pripravenej na shlednuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou! Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus! Editováno: 2. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ex Bobík : jel jsem v tom autě s otcem a na semaforech jsem vystoupil z auta a šel k němu.Otevřu jeho dveře a řikám: ty debile! Nejseš padlej na hlavu? Co to vyvádíš??? Podívám se dozadu a tam jsou dvě maly děti 3 a 4 roky.Chápeto toho zmrda? Kdybych to neubrzdil tak mu zabiju děti ale jeho vinou!Protože prostě nechtěl abych ho předjel.Ten zmrd se nezmohl ani na slovo.Hnus! Prostě hnus! ty vole brutus zasranej hajzl, kdyby v tom byl sám, měl jsi mu dát pěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak co novýho chuligáni? čus prevíte wie gehört bayerische motor werke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 čus prevíte wie gehört bayerische motor werke Es geht .Dneska dostal šmmoula SPZetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok. je to šílený co se na silnicích děje taky jeydím každý den dost km a radši už ani nemluvím jsou to hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Es geht .Dneska dostal šmmoula SPZetky jakýže SPZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ale víš co? Nejhorší je to že kdybych mu tu hubu rozbil tak to odseru ještě vic.A jak správně píšeš byli tam děti a musel to pro něj být šok. kdyby jsi ho praštil, zabouchnul, tak než se vzpamatuje, tak jsi dávno pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no jistě facky musí lítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ale nemusej jen tenhle blb si to echt zasloužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jakýže SPZ ? Hele jel jsem kolem inspektoratu,tak jsem se stavil tam mrknout,kolik je lidi a ejhle,skoro nikdo tam nebyl.A navic mi pocitac vygeneroval moooc hezkou znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 taky mě jednou jeden mladý klučík v autě tak nasral tak jsem na něj naběhl a on se radši zamkl za oknem byl silnej tak jsem mu urval zrcátko to jsem byl tenkrát hodně vytočenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.