Březen 2, 200916 r Taky jsem byl hodně vytočenej ale lidi jsou prostě hloupy a neuvědomuji si k čemu by mohlo dojit.Navic ty jeho děti vzádu.Prostě vymazanej blbeček.Škoda mluvit.
Březen 2, 200916 r přesně neuvědomují si co všechno se muže stát já se občas podívám na stránky chcizit.cz a hned jsem z blbostí vyléčenej
Březen 2, 200916 r některý fotky jsou hodně brutální ale měl by se na ně aspon jednou každý podívat aby všichni viděly jak to potom dopadá!
Březen 2, 200916 r bry vecer, ovi jakej je ten film taky ho tady mam pripravenej na shlednuti ale jo da se ... mistama i zajimavej...
Březen 2, 200916 r Zdarec Ovi,tak nejak premejslim,ze bych ve stredu dorazil zdarec!! no vidis!! dobrej napad!!!
Březen 2, 200916 r Zdarec Ovi,tak nejak premejslim,ze bych ve stredu dorazil ze by spolecna cesta :-)
Březen 2, 200916 r zdarec!!no vidis!! dobrej napad!!! jojo,nejak to vymyslim.Jinak nedal jsem na tvoji radu a sel se podivat kolik lidi je na inspektoratu-no a uz mas Logana prihlasenyho
Březen 2, 200916 r no tak zkouknu jeste milionare z chatrce.... toho tady mam taky pripravenyho .-) jinak za hodinku jede kmotr 1 na ct1
Březen 2, 200916 r ale ale, to bude veliká účast a takhle v týdnu me je to jedno zas tak daleko to nemam :-)
Březen 2, 200916 r Ahoj Kucííííí Potřebuju radu a nechci zakládat další téma.Potřebuju dát zpátky šteft na parohy do motoru,kterej je protočenej???Závitníkem se tam nedostanu,to by musel motor ven Existuje nějaká pasta nebo těsnění který to zatáhne a šroub bude držet????Je to na Fiatu Díky za každou radu
Březen 2, 200916 r Autor čus Laďo Tady je spisovatelů - člověk tady chvílu není a zase 29.stránek příspěvků který číst, tak bych tady seděl ještě zítra A jak u Vás - taje, taje ? U nás už naštěstí není co tak je tady doufám že konečně JARO
Březen 2, 200916 r u nás zmizely poslední zbytky i z velkejch hald v sobotu sněženky už kvetou, jaro je tuuuu
Březen 2, 200916 r Autor Tak ty jsem taky dneska potkal !!! Bude doma sněženkovej a konvalinkovej - teda Jarní salátek a bude klídeček a pohodička
Březen 2, 200916 r Jj...po sněhu neni ani památky ale slibujou že se zima na chvilku vtátí...tak nevím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.