Březen 2, 200916 r Autor Jj...po sněhu neni ani památky ale slibujou že se zima na chvilku vtátí...tak nevím. Tak to už snad u nás dole nehrozí !!!
Březen 2, 200916 r zime ešte neskončila, kto si spomenie ako vorlajz menil pred rokom letné naspäť za zimné
Březen 2, 200916 r Autor Taky padám.Dobrou. Noc je ještě mladá ale kdybych musel jít na ráno tak bych taky šel Dobrou
Březen 2, 200916 r Autor zime ešte neskončila, kto si spomenie ako vorlajz menil pred rokom letné naspäť za zimné Worel je extrémista Se podívej na datum kdy zakládal letošní téma o přezouvání na letní gumy !!!
Březen 2, 200916 r lidi, kam dat soutez o fotku roku? do jaky sekce tayn foru...??? do lamparny??? tady v hospode OC je o to maly zajem... nechodi sem F, F II, Rumici, Supici... chtel jsem po ex Bobikovi vlastni sekci na soutez a na kalendar, ale zatim jsem nepresvedcil.... tak co myslite?
Březen 2, 200916 r no ta lamparna.... taky mi to uz Skaja navrhl... ale jestli lamparna, tak vyvesit...jinak to nema smysl... ted je vlastne otazka, zda poradat takovou soutez ma smysl....
Březen 3, 200916 r Na co jste to vlastně koukali ???Ale enom ešli to není tajný milionar z chatrce - docela OK
Březen 3, 200916 r Na co jste to vlastně koukali ???Ale enom ešli to není tajný Milionář z chatrče :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.