baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 čau prdi cau Hano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Bry rano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 dnes prisel hlad nejak brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 TheFrigo: zdravím Tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Brééé ranko, tak snad aspon dneska tu bude klidek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Romariooo: nemůžu neodpovědět na Tvůj pozdrav a zdrávím i já Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak dneska jsem si vzal soukr. notas do prace.... az tak dru... Far Cry, Act Of War...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 'theFrigo' : krásny! Od Tebe to potěší dvojnásobně Už aby bylo hezky aby jsme si mohli dát někde srazik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Michale hlavne at se pracovne nestrhnes .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Michale hlavne at se pracovne nestrhnes .-) pracovne dnes ne jsem tu dnes nejvyssi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tam u vas dela samej prcek ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pracovne dnes ne jsem tu dnes nejvyssi tak proč si šel tak brzo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 'theFrigo' : krásny! Od Tebe to potěší dvojnásobně Už aby bylo hezky aby jsme si mohli dát někde srazik. si piš! ale u nás jsou pořád zbytky sněhu a spousta bláta všude... lepší bude když dovalim k vám na Hradecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak proč si šel tak brzo ? pze si potrebuju udelat par veci a jako chef tu musim i bejt snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tam u vas dela samej prcek ne :-) voe vlastne ano a to jak sluzebne tak fyzicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ja jsem si to myslel. ze to tak nejak bude .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já taky dřu na dvou stanicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to u me to dnes vypada na Hradec :-) a zitra zase kolecko Ostrov, Vary, Sokolov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jedeš paní zmáčknout knoflík na tiskárně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Baurak: kam na Hradec? Se stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jedeš paní zmáčknout knoflík na tiskárně ? problemy s tiskarnou jsou ale vypada, to ze to nebude problem primo v ni ale v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já taky dřu na dvou stanicích presne tak - jeden nikdy nestaci..... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Baurak: kam na Hradec? Se stav. do Tesca tusim byvaly Kaufland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 problemy s tiskarnou jsou ale vypada, to ze to nebude problem primo v ni ale v pc asi rozpojené kabliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 spis nejaky selesti uvnitr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.