Březen 3, 200916 r se mi dneska vůůůůůůůůůůůůůbec nechtělo vstávat taky sem zalehnul až někde ve 2 nemůžu poslední dobou vůbec spát!
Březen 3, 200916 r ahoj dakie :-) Ovi: je to o italsky mafii mam doma 3 serie a je to dle meho super http://www.csfd.cz/film/69506-rodina-sopranu-sopranos-the/
Březen 3, 200916 r spat neni potreba, to je ztrata casu :-) ja spim denne 4-5 hodin a bohate to staci
Březen 3, 200916 r baui, asi na tenhle režím taky brzy přejdu! tělo si na to zvykne časem.. asi sem sehnal dalšího na zítřejší kalbu Lucky-WRC
Březen 3, 200916 r telo si urcite zvykne :-) zas budete vypadat, ja jestli prijedu tak stejne nemuzu pit
Březen 3, 200916 r Spánek je základ všeho! Já jakmile nespím aspon 7 hodin tak jsem horší než ženska před ...víš čim...
Březen 3, 200916 r hele je fakt, že dřív sem spal o víkendu tak 10-12 hodin, ale od tý doby co sem s Péťou a ta mě budila ráno v půl 9, tak sem si na to zvyk a to můžu přijít z kalby třeba ve 3, ale nejdýl v 9 sem vzhůru.. pak teda celej den vypadám a teď v týdnu spím tak ty 4-5 hodin..
Březen 3, 200916 r baui, asi na tenhle režím taky brzy přejdu! tělo si na to zvykne časem.. asi sem sehnal dalšího na zítřejší kalbu Lucky-WRC sakra to uz je na dovolenou taky mozna jednoho sezenu!
Březen 3, 200916 r telo si urcite zvykne :-)zas budete vypadat, ja jestli prijedu tak stejne nemuzu pit a nebude ridit loganista?
Březen 3, 200916 r sakra to uz je na dovolenou taky mozna jednoho sezenu! to mi povídej, sem zvědavej jak tady budu ve čt něco dělat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.