Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 mám hlad, dal bych si něco a zub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Baurak: Hradec Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Baurak: Hradec Králové? no jasne Tesco na Brnensky, Futurum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 mám hlad, dal bych si něco a zub spicicku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Baurak: ty woe...naproti bydlim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no vidis, ja tam jsem ted celkem casto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 koukate nekdo na 5 radu ztracenejch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nene ja koukam na Soprany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nene ja koukam na Soprany :-) coze? ulice v ruzovy zahrade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Rodina Sopranu to neznas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak to je dobry Bauraku.A Ty jsi jinak odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ja jsem jinak asi 15km od Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 bré jitro, pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdarec Dakie! Baurak: neznam - hod mi nejakej link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 se mi dneska vůůůůůůůůůůůůůbec nechtělo vstávat taky sem zalehnul až někde ve 2 nemůžu poslední dobou vůbec spát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ahoj dakie :-) Ovi: je to o italsky mafii mam doma 3 serie a je to dle meho super http://www.csfd.cz/film/69506-rodina-sopranu-sopranos-the/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Taky bych spal a to jsem šel v 11 hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 spat neni potreba, to je ztrata casu :-) ja spim denne 4-5 hodin a bohate to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 baui, asi na tenhle režím taky brzy přejdu! tělo si na to zvykne časem.. asi sem sehnal dalšího na zítřejší kalbu Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 telo si urcite zvykne :-) zas budete vypadat, ja jestli prijedu tak stejne nemuzu pit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Spánek je základ všeho! Já jakmile nespím aspon 7 hodin tak jsem horší než ženska před ...víš čim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 hele je fakt, že dřív sem spal o víkendu tak 10-12 hodin, ale od tý doby co sem s Péťou a ta mě budila ráno v půl 9, tak sem si na to zvyk a to můžu přijít z kalby třeba ve 3, ale nejdýl v 9 sem vzhůru.. pak teda celej den vypadám a teď v týdnu spím tak ty 4-5 hodin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 baui, asi na tenhle režím taky brzy přejdu! tělo si na to zvykne časem.. asi sem sehnal dalšího na zítřejší kalbu Lucky-WRC sakra to uz je na dovolenou taky mozna jednoho sezenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 telo si urcite zvykne :-)zas budete vypadat, ja jestli prijedu tak stejne nemuzu pit a nebude ridit loganista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 sakra to uz je na dovolenou taky mozna jednoho sezenu! to mi povídej, sem zvědavej jak tady budu ve čt něco dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.