O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to mi povídej, sem zvědavej jak tady budu ve čt něco dělat ja nebudu PS-panove videli jste white noise? mooc pekna prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Koukám že se tu chystá něco velkého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Koukám že se tu chystá něco velkého no doufam ze ne prijed taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jedna hezka fotecka z dnesniho rana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 P.T. : no neke...to je tvoje auto, vid? jaký jsou škody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) "Jen" sklo (SunSafe) a Navi.. A plny auto skla.. Snazili se i o xenony, ale mam tam Construct 3System, tzn zamek i kapoty, takze svetla zustala. Nicmene ten zamek se asi nejak zkroutil nebo co takze nejde odemknout a tudiz je auto nepojizdne... Radicka v poloze "P".. Edit: BTW auto mam od 19.2.2009, pekny... Editováno: 3. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak to Tě upřimně lituju, snad to pojištovna u novýho auta zacvaká všechno....se asi zítra na srazíku neuvidíme vid:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pico :huh: devky posrany... to je fakt na hovno.... jo tak toho se bojim porad.... parkuju v garazi ale u mlady a znamejch na ulici ... ruce jim USEKAT... skoda ze se nezjisti kdo to byl.... osobne bych se postaral o to ze by se stratil ze sveta... me to vzdycky tak nastve..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to jsi mi to jeste vcera fotil co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak to Tě upřimně lituju, snad to pojištovna u novýho auta zacvaká všechno....se asi zítra na srazíku neuvidíme vid:( Taky doufam. Mam nastesti jen 1% spoluucast, tak to snad bude ok. to jsi mi to jeste vcera fotil co.... Jojo, stihnul jsem to jen tak tak Spis me sere to vyrizovani - pojistovna, Construct, servis, auto je nepojizdny kvuli te zamcene radicce, je to na ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jojo, stihnul jsem to jen tak tak Spis me sere to vyrizovani - pojistovna, Construct, servis, auto je nepojizdny kvuli te zamcene radicce, je to na ho... to ti verim me by sralo vse a 100x vic asi... kamery tam nejsou co? mas moznost garaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Parkujes v Praze? jestli to muzu vedet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Parkuju v Praze, na sidlisti na ulici. Garaze tu zadny v okoli nejsou, nejblizsi cca 2 stanice busem. To mi asi za to nestoji... Jeste mam ted volno a nemusim do prace, tak mam cas zarizovat. 2 lukyssek: Srazik pro mne pada, no.. Skoda, snad priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no doufam ze ne prijed taky... dik za pozvani , ale mam to dost narvane , a streda = zkouska s kapelou ( + slibil sem ze se objevim na srazku v Praze ) ale ta vis co ... mohl bych se objevit na kaface ... uvidim jak se to vyrysuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Parkuju v Praze, na sidlisti na ulici. Garaze tu zadny v okoli nejsou, nejblizsi cca 2 stanice busem. To mi asi za to nestoji... no jo... to je v prdeli... to bych si koupil fabii a nermalne bych to kvuli takovejm kurvam sabotoval... a jeste verzi LK.... to byla lakacka.... a ted si ale vem co si do toho zase das.... jen aby ti to kurvy nesebrali cely.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 dik za pozvani , ale mam to dost narvane , a streda = zkouska s kapelou ( + slibil sem ze se objevim na srazku v Praze ) ale ta vis co ... mohl bych se objevit na kaface ... uvidim jak se to vyrysuje jasny uvidis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Parkuju v Praze, na sidlisti na ulici. Garaze tu zadny v okoli nejsou, nejblizsi cca 2 stanice busem. To mi asi za to nestoji...Jeste mam ted volno a nemusim do prace, tak mam cas zarizovat. 2 lukyssek: Srazik pro mne pada, no.. Skoda, snad priste. no ty brdo, uprimnou soustrast .... zejtra na srazu se asi neobjevis vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jasny uvidis.... Hod mi k tomu nejaky info kde to najdu atd... kdyby nahodickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no jo... to je v prdeli... to bych si koupil fabii a nermalne bych to kvuli takovejm kurvam sabotoval... a jeste verzi LK.... to byla lakacka.... a ted si ale vem co si do toho zase das.... jen aby ti to kurvy nesebrali cely.... :( Njn, co nadelam. Pujde to do puvodniho stavu, tzn zase Navi. Jinak Sherlog by snad v pripade kradeze pomohl.. 2 evers: bohuzel, sraz nekdy jindy, az bude auti zas v poradku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Hod mi k tomu nejaky info kde to najdu atd... kdyby nahodickou zitra Rozvoj 19:00 priblizne...... vice Bobik..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 valim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zitra Rozvoj 19:00 priblizne......vice Bobik..... to je info, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 valim na O Dobrou chut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Bobe seš tu ? Co ten rozvoj ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to je info, strucne jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.