Březen 3, 200916 r zejtra rozvoj cca 19 hodina jasný budu tam Co je ROZVOJ ? KDE je ROZVOJ ? ( ulice + cp + mesto )
Březen 3, 200916 r Když se to sere tak se to sere pořádně! Oběd na howno a ted ještě prcáka od šéfa.Asi to zabalím a půjdu se z toho vychrápát.
Březen 3, 200916 r tak jsem z Hradce zpet a musis rict, ze v Praze je nejhnusnejsi pocasi. jinak na dalnici 2x R36 Pasik :-)
Březen 3, 200916 r tak jsem z Hradce zpet a musis rict, ze v Praze je nejhnusnejsi pocasi.jinak na dalnici 2x R36 Pasik :-) A CHYTLI TE ALESPON ?
Březen 3, 200916 r Rozvoj je restaurace v Mladé Boleslavi myslím že celý jméno je Na Rozvoji. Rozvoj, Mladá Boleslav viz. MAPY.CZ
Březen 3, 200916 r kousek od dálnice, ale daleko od Kaufáče mi pak dáte číslo na taxika, abych nemusel domů pěšky
Březen 3, 200916 r kousek od dálnice, ale daleko od Kaufáče mi pak dáte číslo na taxika, abych nemusel domů pěšky budes na mraky - budes rad ze se projdes
Březen 3, 200916 r Zdravíčko pánové co zejtrek? mohli by jste s Baurakem sedet v jednom loganu a to se vyplati
Březen 3, 200916 r hned kousek u dalnice.... v pohode.... kousek vlakova zastavka )) Dostal sem genitalní nápad
Březen 3, 200916 r co zejtrek? mohli by jste s Baurakem sedet v jednom loganu a to se vyplati jo to bysme mohli,horší jak se dostat zpátky
Březen 3, 200916 r jo to bysme mohli,horší jak se dostat zpátky ted nevim ale nerikal Dimi neco se spanim? .... fakt ted nevim..........
Březen 3, 200916 r ted nevim ale nerikal Dimi neco se spanim? .... fakt ted nevim.......... to by bylo fajne Jsem se dneska trošičku nasral,absolvoval jsem první návštěvu servisu-nechával jsem si přidělávat SPZetky-mají tam přesnou šablonu kam s nima.Chtěl jsem nechat značky provrtat a dát je tam bez podložky.Co myslíš že ty matláci udělali.......holt jim budu dělat reklamu,chtěli to předělat,ale řekl jsem jim ať se na to vyserou.Aspoň mi nic neúčtovali
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.