Březen 3, 200916 r to by bylo fajne Jsem se dneska trošičku nasral,absolvoval jsem první návštěvu servisu-nechával jsem si přidělávat SPZetky-mají tam přesnou šablonu kam s nima.Chtěl jsem nechat značky provrtat a dát je tam bez podložky.Co myslíš že ty matláci udělali.......holt jim budu dělat reklamu,chtěli to předělat,ale řekl jsem jim ať se na to vyserou.Aspoň mi nic neúčtovali njn ... nenadelas nic.... alespon za to nic nechteli....
Březen 3, 200916 r njn ... nenadelas nic.... alespon za to nic nechteli.... jasný,už je mi to celkem fuk.Jinak hodinová sazba práce 1800 bez daně
Březen 3, 200916 r jasný,už je mi to celkem fuk.Jinak hodinová sazba práce 1800 bez daně coze??? to k tomu mas pokoj s peknou mulatkou ne?
Březen 3, 200916 r coze??? to k tomu mas pokoj s peknou mulatkou ne? je to síla,naštěstí mám servis po dobu 5-ti let nebo 100000km zcela zdarma,včetně olejů,filtrů,svíček atd
Březen 3, 200916 r tak to je v nejlepsim poradku, tak to ma byt přesně tak.Hele co ten zítřek?Pojedeš do tý Bolky?
Březen 3, 200916 r je to síla,naštěstí mám servis po dobu 5-ti let nebo 100000km zcela zdarma,včetně olejů,filtrů,svíček atd neco za neco..........
Březen 3, 200916 r to by bylo fajne Jsem se dneska trošičku nasral,absolvoval jsem první návštěvu servisu-nechával jsem si přidělávat SPZetky-mají tam přesnou šablonu kam s nima.Chtěl jsem nechat značky provrtat a dát je tam bez podložky.Co myslíš že ty matláci udělali.......holt jim budu dělat reklamu,chtěli to předělat,ale řekl jsem jim ať se na to vyserou.Aspoň mi nic neúčtovali Dej foto tý ostudy
Březen 3, 200916 r Čao jirko, RZ pěkná, ale méně nápadná než nuly... vybíral ji počítač-náhodnej výběr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.