baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdarec pane,jak je? pohodicka a klidecek, ted jsem prijel z Hradce jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to by bylo fajne Jsem se dneska trošičku nasral,absolvoval jsem první návštěvu servisu-nechával jsem si přidělávat SPZetky-mají tam přesnou šablonu kam s nima.Chtěl jsem nechat značky provrtat a dát je tam bez podložky.Co myslíš že ty matláci udělali.......holt jim budu dělat reklamu,chtěli to předělat,ale řekl jsem jim ať se na to vyserou.Aspoň mi nic neúčtovali njn ... nenadelas nic.... alespon za to nic nechteli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 njn ... nenadelas nic.... alespon za to nic nechteli.... jasný,už je mi to celkem fuk.Jinak hodinová sazba práce 1800 bez daně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pohodicka a klidecek, ted jsem prijel z Hradcejak u tebe?? u mě všechno v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jasný,už je mi to celkem fuk.Jinak hodinová sazba práce 1800 bez daně coze??? to k tomu mas pokoj s peknou mulatkou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak to je v nejlepsim poradku, tak to ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 coze??? to k tomu mas pokoj s peknou mulatkou ne? je to síla,naštěstí mám servis po dobu 5-ti let nebo 100000km zcela zdarma,včetně olejů,filtrů,svíček atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jo,jinak mi včera počítač vybral pěknou RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak to je v nejlepsim poradku, tak to ma byt přesně tak.Hele co ten zítřek?Pojedeš do tý Bolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 je to síla,naštěstí mám servis po dobu 5-ti let nebo 100000km zcela zdarma,včetně olejů,filtrů,svíček atd neco za neco.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jo,jinak mi včera počítač vybral pěknou RZ pochlub se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 přesně tak.Hele co ten zítřek?Pojedeš do tý Bolky? zatim to vypada, ze ano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Servuz chlapci, ako si tu žijete...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 cao Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Servuz chlapci, ako si tu žijete...? zdarec! ale jo... dneska je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) pochlub se... hezká značka Editováno: 3. Březen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Servuz chlapci, ako si tu žijete...? Zdar jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 cao Lubo Nazdar Jirko, máme se...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zdarec!ale jo... dneska je to ok Čao Ovi, tak to je fajne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to by bylo fajne Jsem se dneska trošičku nasral,absolvoval jsem první návštěvu servisu-nechával jsem si přidělávat SPZetky-mají tam přesnou šablonu kam s nima.Chtěl jsem nechat značky provrtat a dát je tam bez podložky.Co myslíš že ty matláci udělali.......holt jim budu dělat reklamu,chtěli to předělat,ale řekl jsem jim ať se na to vyserou.Aspoň mi nic neúčtovali Dej foto tý ostudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Zdar jak sviňa Čao jirko, RZ pěkná, ale méně nápadná než nuly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jooo to je hezky cislo pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Čao jirko, RZ pěkná, ale méně nápadná než nuly... vybíral ji počítač-náhodnej výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dej foto tý ostudy ještě jsem ho nenafotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jj ja mel taky nahodnej vyber za lahev vina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.