P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nafoť, když ses nevysypal do Logana, tak za ušetřený peníze kup foťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tyhle chytry zizkovaky "miluju" :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Servuz chlapci, ako si tu žijete...? tě pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vybíral ji počítač-náhodnej výběr Tak to ji vybral velice pěkně... Na mě si pro změnu vybral včera večer osud krutou daň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak to ji vybral velice pěkně... Na mě si pro změnu vybral včera večer osud krutou daň... jakpak to?Co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tě pic Zdar jak Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nafoť, když ses nevysypal do Logana, tak za ušetřený peníze kup foťák vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) jakpak to?Co se stalo? Jsem byl nucen akutně do 2 mm tlustýho nerez plechu vyfiknout čtverec 150 x 150 mm pouze za pomocí akuvrtačky, pilníku a bimetalovýho plátku z pilky na železo, porod jak gatě... Editováno: 3. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jooo nerez to je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tyhle chytry zizkovaky "miluju" :-(( hele, ty šoupej nohama, neratovičák co neumí smajlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jsem byl nucen akutně do 2 mm tlustýho nerez plechu vyfiknout čtverec 150 x 150 mm pouze za pomocí akuvrtačky, pilníku a bimetalovýho plátku z pilky na železo, porod jak gatě... joooooooooooj to te te chapu Fando , rezal jsem jenom otvor cca 5cm prumer na baterii do drezu a myslel sem ze me vodvezou , vercajk +/- stejnej , vrtacka , pilka , kleste na plech ( k nicemu ) , kladivo a sroubovak to by ste se pobavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 kdyz o ne tak stojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jooo nerez to je svina Možná i něco horšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vybíral ji počítač-náhodnej výběr jej a ja ji nevidel - zejtra mrknu nebo mi to reknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to je mozny, hlavne doufam, ze jsi z toho nemel damokles :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 kdyz o ne tak stojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jej a ja ji nevidel - zejtra mrknu nebo mi to reknes vzdyt je to tady napsany ty jene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 joooooooooooj to te te chapu Fando , rezal jsem jenom otvor cca 5cm prumer na baterii do drezu a myslel sem ze me vodvezou , vercajk +/- stejnej , vrtacka , pilka , kleste na plech ( k nicemu ) , kladivo a sroubovak to by ste se pobavili Tak nůžky na plech jsem vyloučil logickou dedukcí, ale ještě jsem měl kladivou a sekáč, ale jak se záhy ukázalo, tak pouze pro okrasu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) vzdyt je to tady napsany ty jene už není.Ale tak ještě jednou pro Oviho na chvilku-hezká značka Editováno: 3. Březen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to je mozny, hlavne doufam, ze jsi z toho nemel damokles :-) Naopak, chvílema jsem měl pocit, že z toho vystříkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vzdyt je to tady napsany ty jene hmm a kde? prispevek byl editovan........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tudleto to je http://rozvoj.trappola.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 už není.Ale tak ještě jednou pro Oviho na chvilku-1AA 3999 ted uz vim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tudleto to jehttp://rozvoj.trappola.cz/ tudleto zase bude akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Naopak, chvílema jsem měl pocit, že z toho vystříkám... jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.