Březen 3, 200916 r vybíral ji počítač-náhodnej výběr Tak to ji vybral velice pěkně... Na mě si pro změnu vybral včera večer osud krutou daň...
Březen 3, 200916 r Tak to ji vybral velice pěkně... Na mě si pro změnu vybral včera večer osud krutou daň... jakpak to?Co se stalo?
Březen 3, 200916 r jakpak to?Co se stalo? Jsem byl nucen akutně do 2 mm tlustýho nerez plechu vyfiknout čtverec 150 x 150 mm pouze za pomocí akuvrtačky, pilníku a bimetalovýho plátku z pilky na železo, porod jak gatě... Upraveno Březen 3, 200916 r od Spidi
Březen 3, 200916 r tyhle chytry zizkovaky "miluju" :-(( hele, ty šoupej nohama, neratovičák co neumí smajlíky
Březen 3, 200916 r Jsem byl nucen akutně do 2 mm tlustýho nerez plechu vyfiknout čtverec 150 x 150 mm pouze za pomocí akuvrtačky, pilníku a bimetalovýho plátku z pilky na železo, porod jak gatě... joooooooooooj to te te chapu Fando , rezal jsem jenom otvor cca 5cm prumer na baterii do drezu a myslel sem ze me vodvezou , vercajk +/- stejnej , vrtacka , pilka , kleste na plech ( k nicemu ) , kladivo a sroubovak to by ste se pobavili
Březen 3, 200916 r vybíral ji počítač-náhodnej výběr jej a ja ji nevidel - zejtra mrknu nebo mi to reknes
Březen 3, 200916 r jej a ja ji nevidel - zejtra mrknu nebo mi to reknes vzdyt je to tady napsany ty jene
Březen 3, 200916 r joooooooooooj to te te chapu Fando , rezal jsem jenom otvor cca 5cm prumer na baterii do drezu a myslel sem ze me vodvezou , vercajk +/- stejnej , vrtacka , pilka , kleste na plech ( k nicemu ) , kladivo a sroubovak to by ste se pobavili Tak nůžky na plech jsem vyloučil logickou dedukcí, ale ještě jsem měl kladivou a sekáč, ale jak se záhy ukázalo, tak pouze pro okrasu...
Březen 3, 200916 r vzdyt je to tady napsany ty jene už není.Ale tak ještě jednou pro Oviho na chvilku-hezká značka Upraveno Březen 3, 200916 r od jirka3
Březen 3, 200916 r to je mozny, hlavne doufam, ze jsi z toho nemel damokles :-) Naopak, chvílema jsem měl pocit, že z toho vystříkám...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.