Březen 3, 200916 r tak auto hotový, je to k nepoznání. Ještě musím koupit novej podběh, kua, odsral to přímo v místě přišroubování rohu nárazníku a odstává to. Prdele. jo to se vyplati takovej stouchanec...
Březen 3, 200916 r pil bych -_- včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte
Březen 3, 200916 r včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte Taky mažu ještě něco zařídit,tak zatím čus.A pít se bude až zítra
Březen 3, 200916 r včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte si pis vypinam a valim na jedno
Březen 3, 200916 r a dnes zdarek! Hele zejtra se presne dohodnem... zatim to vypada ze bych jel autem do toho MBčka... tak pripadne 4 mista mam k dispozici jestli se chce nekdo svest !! detaily zitra - jeste to neni uplne na tutacek
Březen 3, 200916 r Už jsem zase tady, nejspíš na skok, pojal jsem tohle odpoledne opět jako pracovní, ale nerez už teda řezat nebudu...
Březen 3, 200916 r nerez, to mi připomíná, že si musím v autě něco naměřit a něco nechat vyfrézovat Popelník...
Březen 3, 200916 r čemu se čemu? už jsem viděl, co ty vzpěry umí a to já právě nechci, aby se mě stalo
Březen 3, 200916 r ajta krajta, ani kámoš nejede na rande? to se jeste uvidi... ted se jdu s nim dohodnout.... snad to proboha vyjde jinak budu prosit dimiho..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.