Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zejtra se chystas do MB to az po rychte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ja zitra Vary, Sokolov, Praha :-) a MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak auto hotový, je to k nepoznání. Ještě musím koupit novej podběh, kua, odsral to přímo v místě přišroubování rohu nárazníku a odstává to. Prdele. jo to se vyplati takovej stouchanec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pil bych -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pil bych -_- včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte Taky mažu ještě něco zařídit,tak zatím čus.A pít se bude až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 včera sem tak rekreačo vyžunknul 2l bohemky ... hned se lepe spalo... no nic ja potahnu , generalni reditel Ovi uz to ma taky za 9 minut .. tak se mejte si pis vypinam a valim na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Taky mažu ještě něco zařídit,tak zatím čus.A pít se bude až zítra a dnes zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 a dnes zdarek! Hele zejtra se presne dohodnem... zatim to vypada ze bych jel autem do toho MBčka... tak pripadne 4 mista mam k dispozici jestli se chce nekdo svest !! detaily zitra - jeste to neni uplne na tutacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jasny... tak mizim zdarec!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Už jsem zase tady, nejspíš na skok, pojal jsem tohle odpoledne opět jako pracovní, ale nerez už teda řezat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nerez, to mi připomíná, že si musím v autě něco naměřit a něco nechat vyfrézovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nerez, to mi připomíná, že si musím v autě něco naměřit a něco nechat vyfrézovat Popelník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 e-e podložky pod plynový vzpěry kapoty, abych nevymačkal blatníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 e-e podložky pod plynový vzpěry kapoty, abych nevymačkal blatníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 čemu se čemu? už jsem viděl, co ty vzpěry umí a to já právě nechci, aby se mě stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 tak mi bouchlo spani zejtrejsi... tak musim hodne premejslet jeste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ajta krajta, ani kámoš nejede na rande? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ajta krajta, ani kámoš nejede na rande? to se jeste uvidi... ted se jdu s nim dohodnout.... snad to proboha vyjde jinak budu prosit dimiho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no právě, to musí vyjít, rumu mají připravíno dost, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 čemu se čemu? na to příjdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Koukám že se spaním má problémy víc lidí Kdyžtak přechrupneme na nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 e-e podložky pod plynový vzpěry kapoty, abych nevymačkal blatníky nejanči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Koukám že se spaním má problémy víc lidí Kdyžtak přechrupneme na nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nejanči Máš recht... Víme o tom svoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.