Březen 3, 200916 r brej večír kluci..... jak se vedlo celý den?? no já jsem dnes ráno přišel k prac.autu, a koukám díra ve skle.... bych se fakt posral... nic nevzali jen udělali díru a odešli vážně.. chytit toho zmrda zabiju ho a hodím ho do Vltavy.... já vážně evím co je na tom baví kretény
Březen 3, 200916 r NO V TÝ ULICI JE TO ASI NA NOČNÍM POŘÁDKU......co deset metrů to na zemi vysypané sklo
Březen 3, 200916 r já ten seriál nepochopil to jsme dva.Asi jsme blbý a jsme dobrý jenom v tom chlastu
Březen 3, 200916 r Tak tenhle serial me absolutne nezaujal No ja na to take nekoukal,jenze jsem pak videl par dilu z treti rady a od 4 to celkem sleduju Takze se v tom obcas ztracim. Upraveno Březen 3, 200916 r od maros
Březen 3, 200916 r prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Taky bych to tak nějak viděl
Březen 3, 200916 r prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Sakra....tos nemel rikat.....ted uz vim konec
Březen 3, 200916 r prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Hovnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...?!?!?!
Březen 3, 200916 r Taky bych to tak nějak viděl protože je to pí... jak na tom ostrově mají bunkry atd další vybavení
Březen 3, 200916 r protože je to pí... jak na tom ostrově mají bunkry atd další vybavení Všechno je to pí... a proto jediný tři seriály, který uznávám, jsou Ludolf´s brothers, Overhaulin´ a Chalupáři...
Březen 3, 200916 r to jsme dva.Asi jsme blbý a jsme dobrý jenom v tom chlastu v tom já právě jsem začátečník a ašpatnej
Březen 3, 200916 r maros Sakra....tos nemel rikat.....ted uz vim konec promiň spidi Hovnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...?!?!?! _icon_smich.gif _icon_smich.gif _icon_smich.gif prej to tak je,ale co je na tom pravdy nevím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.