Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nejanči nemám milošteky, mám ty druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 cest hosani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 brej večír kluci..... jak se vedlo celý den?? no já jsem dnes ráno přišel k prac.autu, a koukám díra ve skle.... bych se fakt posral... nic nevzali jen udělali díru a odešli vážně.. chytit toho zmrda zabiju ho a hodím ho do Vltavy.... já vážně evím co je na tom baví kretény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Asi nejaky nality vochmelove.Taky bych za to lamal ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 NO V TÝ ULICI JE TO ASI NA NOČNÍM POŘÁDKU......co deset metrů to na zemi vysypané sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 cest hosani. Zdar pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 koukate nekdo na 5 radu ztracenejch? Ovi:Ja koukam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Cos to kutil Spidi z toho nerezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ovi:Ja koukam. Tak tenhle serial me absolutne nezaujal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já ten seriál nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 já ten seriál nepochopil to jsme dva.Asi jsme blbý a jsme dobrý jenom v tom chlastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Tak tenhle serial me absolutne nezaujal No ja na to take nekoukal,jenze jsem pak videl par dilu z treti rady a od 4 to celkem sleduju Takze se v tom obcas ztracim. Editováno: 3. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Taky bych to tak nějak viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 hosite jste moc chytri Nesmite u toho moc premyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Cos to kutil Spidi z toho nerezu Elektrorozvaděč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Sakra....tos nemel rikat.....ted uz vim konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Elektrorozvaděč... Do lokosky ,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 prej se ten doktor nebo co to tam hraje se probudí ze sna a pak přistanou Hovnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...?!?!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Taky bych to tak nějak viděl protože je to pí... jak na tom ostrově mají bunkry atd další vybavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Do lokosky ,co No to právě ne... Pro hydraulickej lis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 protože je to pí... jak na tom ostrově mají bunkry atd další vybavení Všechno je to pí... a proto jediný tři seriály, který uznávám, jsou Ludolf´s brothers, Overhaulin´ a Chalupáři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 to jsme dva.Asi jsme blbý a jsme dobrý jenom v tom chlastu v tom já právě jsem začátečník a ašpatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Chalupáři... da da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 maros Sakra....tos nemel rikat.....ted uz vim konec promiň spidi Hovnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...?!?!?! _icon_smich.gif _icon_smich.gif _icon_smich.gif prej to tak je,ale co je na tom pravdy nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.